Snart

Snart 3 dagar kvar (a)

Olivia och jag tog lite bilder. Här kommer dem. Och en bild på när jag var med Olle och Bella en stund innan. Tjejprat behövdes!









Hej jag är en albinooooooooooo


Godnatt (:

Söndag

fehim och jag fick för oss att åka till tingsryd och fika på Börjes. men kom på i Tingsryd att det var stängt. Sen körde vi hem efter att ätit på ninas grill hahaha. Visade han mitt gamla hus osv på vägen. Mycket mysig runda :D

Nu ska jag duscha och fixa mig sen åka till Olle en stund och säga hej för hon har kommit hem. Blev så glad när hon skickade sms innan. Men måste fixa klart nu.

Puss&Hej


Sjukaste låten!



Hahaha, denna kom på min Ipod när Fehim och jag var ute och åkte innan. Berättar sen. Hahaha.

Puss

God morgon (4)

Idag blir det nog inte så mycket bloggning för har massor av pluggande hela dagen lååång. Jag är på dåligt humör och sjuk fortfarande. Men nu ska jag äta frukost och sen börja med mitt pluggande. Kanske kommer något senare om jag får lite tid över.

Puss&Kram ♥

Skitsnack

Ligger vaken och kan inte sova. Sover sjukt dåligt nu när jag inte vet hur baby sover osv. vet att jag är töntig men sån är jag. Jag ligger och funderar på all skit som snackas mellan alla bloggare. Tack gode gud för jag inte är en av dem stora bloggerskorna just för man får stå ut med en sån grym press på sig dagligen. Att Amir och Kissie bråkar vet ju alla. Men att kissie egentligen är asgullig vet ju alla med. Synd att hon ska visa en sån attityd som troligtvis gör så det går neråt för henne. Men att alla bloggare ska lägga sig i och hålla på och säga att " idag var jag med Amir, vi snackade skit om kissie " Bla bla bla. Och Kenza är så bra osv.

Varför ska alla bry sig så jävla mycket om alla andra. Håll reda på dig själv och skit i resten. Man kan berömma och skriva bra saker om andra. Men lägg ner detta skitsnacket om att hon är en hora för hon klär sig på det viset, och hon är så bra för hon är rik och snackar inte skit. Åh vad jag kan bli arg på sånt. Jag är på Alexandras sida för jag tycker faktiskt att alla hatar henne. Och det kanske inte är det lättaste att bara ändra attityd sådär och bli en normal människa som bloggar som resten. Alexandra vill synas och hon gör saker för HON vill det. Läpparna, brösten. Det är väl najs om hon vill :)

Nu ska jag kolla klart på Greys Anatomy och sen försöka sova. Hoppas jag sover längre i morgon. För det suger att vakna vid 8 och inte kunna somna om. Är inte ens trött :( Sen när skolan börjar blir man helt plötsligt as trött haha ;)

Godnatt på er!

Tänd ett ljus

Tycker alla ska tända ett ljus och tänka på de jordbävningsdrabbade i Chile, ♥


Lördagkväll

Greys Anatomy hela kvällen med Ida. Och Royal Thai. MUMS!

Jag är trött och sjuk och måste plugga skiten i morgon (mitt eget fel). Men ska kolla vidare nu. Vi hörs i morgon och ha en trevlig kväll!

Puss  ♥



Jag var i Ljungby idag.... Fråga mig inte varför.

Nytt i garderoben


ÄLSKADE SPETSEN PÅ AXLARNA!

Blommor och leopardsjal :)

Pusshej

5

Hej :)

Igår hade jag en mysig kväll med Emmy&Ida. Vi hade en speciell kväll men som för oss är askul haha! Efter det drog Emmy hem och jag slocknade hos Ida till filmen: Allt för min syster. Den var väl okej men inget jag kan rekomendera direkt :)

Idag tar jag det lugnt, och skulle precis öppna ett skolarbete (a) Men kom just på att det finns roligare saker att göra haha. Nej men ska faktiskt skriva lite. Jag införskaffade mig en söt liten tröja igår som ni får se sen. Och en sjal och hårgrejor. Sånt man hatar att köpa men som man vill ha ändå. Nu ska jag faktiskt plugga lite. Men innan det får ni en MMS bild från min vän Sofia som träffade en kändis på Gran Canaria inatt när hon var ute och festade på ZigZag. Vår allas egen söta snälla rara gulliga..... KISSSIE!!!



En oredigerad bild på Kissiepissie på Gran Canaria. Tydligen hade hon as mkt smink och det var synd. Men tyckte det var ballt och önskade att det var jag. Jag fick detta i natt vid halv 3. Sen drömde jag drömmar om Sofia och Kissie hela natten. Så jag sov inte så bra sen haha :(

Aja . Puss&Hej  ♥

Fredag dag







Hej hej.. Är hos Ida. Här kommer lite söta bilder på oss!!!

Puss&Kram  ♥











Pusshej


6

6 Dagar kvar. Måste fixa mig nu för jag ska följa med Ida och hennes mamma och fixa lite saker. Vi hörs när jag kommer hem. Jag ska sysselsätta mig HELA dagen... Skolan måste jag göra. Eller så gör jag den i morgon. Jag suger.


Puss :)


Torsdag

Blev ingen skola idag heller. Jag är sämst. Men jag måste nog faktiskt en stund efter maten. Annars får jag kämpa ihjäl mig sen.

Åkte ut till fehim och kollade fotboll inomhus idag. Sen så följde jag med mamma och tränade. Duktig tjej som jag är ;) Men det var faktiskt inte så jobbigt. Är ju superförkyld så måste ta det lugnt. Men nu ska jag äta sen vänta på min vän som kommer.

Puss&Kram



Dem blåa vann efter typ 6 minuters "förlängning"



Invigde mina nya träningskläder som jag fick av oskars mamma ;)

New

Söt


God (hemsk) morgon

Har redan börjat med saknandet.... Det funkar inte utan honom. Det är ju en sak som är säkert. Jag ska visa er en snygg kavaj sen som jag införskaffade mig igår. Jag ska kanske träffa Ida sen om hon inte svarar på mitt sms snart blir jag gaaaalen.  För jag kom på en skitkul sak som jag ville göra i morgon. Men det måste lösa sig lite först. :) Att jag ens gör en glad smiley är ju sjukt. Jag är nog mera nere än jag varit på fleeeeera år. FYFAN vad man kan känna sig ensam när ens älskade drar.

Jag är typ as arg på honom. För han glömde säga till sina föräldrar om mig. Annars kunde jag också varit påväg dit ner nu MED honom. Och sluppit ligga i min säng som jag hatar så jävla mycket just nu. Usch vad förbannad jag är. Aja. Inget at göra åt nu. För det blir inte bättre. Måste komma på något sätt som får dagarna att gå. Jag ska skaffa sömnpiller? Så kan jag sova bort dem :) YES. Måste bara komma på någon som kan ge mig det. Skit samma. Här kommer lite bilder.

Byebye



Emma och jag var på stan igår!



Jag satte mig i bilen för att åka hem efter att ha sagt hejdå till Älskling..



Hejdå min kärlek.... Saknar dig redan ♥



Hejdå mitt favoritställe..

Nu ska jag börja med pluggandet.. Kom på att det är ganska mycket kvar :(

Kväll

Hej hallå.

Det är sämst bloggning nu pga att min älskling åker i morgon. Nu packar han det sista sen ska vi mysa sen måste jag åka hem... VILL INTE.... :(

Vi pussas massor nu för en hel vecka. Det ska bli mera intressant snart. FÖRLÅÅÅTTT

Puss&Kram mina fina ♥


Farväl

Tar idag farväl av min ängel. Jag är ledsen. Han är ledsen. Jag kommer sakna honom något otroligt.

Önska mig lycka till.

Puss&Kram ♥


Dålig bloggning

Förlåt för den dåliga uppdateringen. Det blir lite så när man vill utnyttja all sin tid med sin älskling innan han drar iväg :( Men Jag var i alla fall med Ida igår och efter det var vi på Hockey. Vi hade en jättemysig dag och lagade mat och kollade på HipHip samtidigt haha! Efter Lakers hämtade älskling mig och vi sov hos honom tills idag. Han åkte och jobbade vid 8-10.30 och då låg jag fortfarande och sov. Då kröp han ner några timmar till och fick huvudvärk.

Efter lunch gick vi på stan och åt på McDonalds. Och hittade en as fin jacka!!! Ni kanske får se den i morgon om den hänger med mig hem. Kanske ska göra akryl i morgon också (: Men vi får se hur det blir. Vågar typ inte (a) haha.

Nu ska jag tillbringa min sista natt med älskling och sova så gott jag kan. Kudden kommer nog inte vara torr men det är sånt man får stå ut med. Hör av mig i morgon för då kommer jag inte ha mycket annat för mig. Massor av skola att ta tag i nu med. SUCK vad den är tråkig.

Ha en fin tisdagskväll. För det ska jag försöka.
Puss&Kram ♥



Mina kläder på 20-års festen i lördags (:


'


McDonalds <3


Hejdå (:

Genomförkyld

Hej,

Har åkt på jordens förkylning! Oskar har migrän så nu ska vi två sova och sen så hörs vi senare.

Pusss


Oskar är klumpig

Igår så hade Oskar och jag bakis söndag! Det är en underbar söndag med mat på Amore och sen myskväll och kolla lite film. Vi hade handlat godis och skulle poppa popcorn inför Hip Hip (:

Jag går upp och bäddar sängen och ska gå ner och hämta läsken och godiset tänkte jag. Då först halkar jag på golvet. Tittar runt och skrattar för mig själv och hoppades att inte Martina peter eller Johanna skulle se. Sen tittar jag mot micron. Då bryter jag ut i ännu mera skratt HAHAHAH, Oskar hade glömt popcornen. Istället för 3 min hade han ställt på 33 min. Hahaha, jag slänger mig upp och öppnar. Men då kommer det bara ännu mera rök. GIFTRÖK dessutom! Hela köket blir rökfyllt och det luktar skit och går ej att andas. Det var faktiskt ganska roligt ända tills jag öppnade micron och det luktade förjävligt .... Det var min fina söndag med min pojkvän.

Nu kom ida och vi ska fika!!! :D

pusss  ♥♥


Favoriit






Bravo Tropisk!

Världens godaste juice i alla lägen. Speciellt dagen efter en fest dag så är den här juicen en räddare i nöden. Den är lagom söt och jag bara ÄLSKAR den (: Den har verkligen varit min favorit sen den kom hihi! :)

Gå bort dåå!!

Äckliga bakfylla försvinn, försvinn!!

Ligger i sängen hos min kärlek och bara atr det lugnt medans han skottar snö på taket, mådde för dåligt för att hjälpa till (a)! Igår var en superkväll. Länge sen jag hade så kul utanför en studentfest. Tackar mina älskade vänner för detta. Nu ska jag duscha för sen kommer älsklings farmor och farfar hit och firar Max idag igen. USCH vad jag hatar spagetti och köttfärsås ännu mera nu. Det ska jag aldrig mera äta i hela mitt liv.

På torsdag åker Oskar. Det blir en sorgdag. Kommer vara helt deppig och bara gråta. Jag vill inte. Ingen kan förstå hur mycket jag inte vill :( !!!!

Nu blev jag ledsen så ska sova nu. För är trött och då blir livet genast sämre ;). Kollade på The Road igår. Väldigt konstig film måste jag medge. Hade ingen handling alls ju. Bilder från igår kommer när jag orkat snacka med Malin om att få dom haha.

Nej nu drar jag istället för att babbla om ingenting.

Goodbye lovers ♥



Haha fin bild (a)



Haha testar lite fula funktioner :D! Längtar efter mina Ray Ban♥

Puss

Malin kom aldrig för hon skulle jobba :( ! Så jag beger mig snart ut och har en trevlig kväll. Först lite förfest hos min kille haha :)

Ha en fin kväll!

Puss&Kram  ♥


lÖRDAG med litet L

Hej hallå !

Sitter i sängen och har haft en mycket meningslös dag idag! Bara tagit det lugnt efter en mysig kväll igår med fina tjejer! Ikväll vankas det 20-års fest och det kommer bli as kuuuuul. Jag är på riktigt dåligt humör idag, men det ändras nog sen. USCH vad arg jag blev nu (: Så nu ska jag faktiskt kolla en film och vänta på att få huvudvärk när gästerna kommer. Längtar efter Malin som kan få mig glad . :)

Hejdå!



Här är jag och min killkompis Kalle. Som är en av de bästa kompisarna jag har !



Malin, Eve, Sofie och Emma ♥

Leopard, Grr











Hahahahahaha. Klockren bild!

fyfan vad FUL jag är på alla bilder! haha


Tack klassen för en "sup"erkväll! Hehehehe

Gårdagens

Hallå (:

Nu har jag vaknat till och ligger i min säng och fiser haha! Jag har tagit ett bad och tvättat bort all skit från igår i mitt ansikte ;) Jag kan inte lägga in några bilder än för det ska min kära Emma Bolmgren göra innan hon kan skicka till mig (: ! Gårdagen var as kul på förfesten som vanligt med min klass. Sen tyckte jag studentfesten sög där inne. Men det är ju som det äär!

Nu ska jag smörja in mig och sen klä på mig sen stan med Angie ett tag och gå på stan. Sen ikväll blir det mongolisk buffe. JAG MÅSTE SKAFFA EN RIKTIG KAMERA! ikväll tar jag med mig min dåliga bara för jag ska ha blixt. Men fy vad jag hatar att ngn snodde min rosa för något år sedan.

Nu ska jag klä på mig.

Puss&Kram ♥





Tack och hej (:

02:15

Ska nu sova efter studentfest! I morgon är vi lediga och jag ska plugga och lite annat... ÄLSKAR min klass.. bara så ni vet (:

Tack Sam för du höll mig sällskap i luren sista biten!! (:

och Fehim du ska med på VAREJ FEST!! okej???

Puss&Kram

Studentfest

HEJ BABES!

Det studentfest ikväll, så nu måste jag fixa mig. Och hinner nog tyvärr inte blogga mera idag för har lite brottom. Slutade skolan vid halv 5... :(

Ha en superkväll, för det SKA jag ha

Goodbye lovers!  ♥




Fest i somras (2009) när Sofia fyllde 18!!!! Blond var jag då ;)

Onsdag kväll.

Jag spyr på detta sjukande. Mamma har samma sak. Mår dåligt men det bryter inte ut och då blir man så hängig :(((! Hoppas jag blir riktigt sjuk på lovet sen blir jag frisk. För då missar jag ingen skola heller (: .

Vad gör ni en onsdag? Jag ligger i min säng och skriver arbete. Men mitt internet dör fram och tillbaka. Så har suttit ovh skrivit detta sen laddade jag upp det när jag hade internet i 2 minuter kanske. Så hoppas jag kan skicka det för har ingen skrivare hemma att skriva ut det hehe.

Åt iaf jättegod lövbiffsgryta nyss med ris som mami gjorde. Nästan min favorit mat. Och det fanns så mycket kvar att jag kan äta det i morgon med :D ♥ haha. Ganska meningslöst inlägg, men jag ville bara skriva att jag är så glad för att jag har jättefina vänner. Och världens bästa pojkvän som ger mig glädje. Mina vänner finns verkligen för mig cih ställer upp. Och inte alla som har så många och fina som jag har haft turen att få. Just nu är mitt liv ganska bra. Ska bara införskaffa mig ett jobb efter skolan så är alla problem ur världen!

Men ha en fortsatt bra kväll.. Det ska jag ha med massa bra film framför mig. Såsom HipHip, Daybreakers, och Eva&Adam fyra födelsedagar och ett fiasko. JUSTE! glömde säga. Att snyggingen Adam i Eva&Adam är numera min vän på facebook! Han är ju för tusan lika snygg nu som då.. Fast mera vuxen nu. Men samma söta bruna ögon. Jag blev så lycklig när han accepterade mig haha :)!

Men vi hörs kanske senare om jag kommer på något skoj!

Bye bye  ♥



Rätt lik fortfarande va ? haha :)

Hårfärg

Hejhej!

Drog iväg en stund och skulle fixa ett sommarjobb men missade precis chefen jag skulle snacka med hehe. Så får bli på måndag ist. Ska nu skriva en uppsats som inte kommer bli 3 sidor fast den ska det haha. Men ska försöka (: !

Var uppe på Maxi en stund och fixade hårfärg med för nu ska utväxten bort. Och har hittat en sån favoritfärg på Maxi som bara är toning. Och därför gör jag det med den istället för frisör. För jag bli alltid nöjd med mig själv. Ska snart göra det så ni får väl se efter om det blev bra. Det är en färg som heter Kakao som ger brunt hår med inslag av rött och lila. SKIT SNYGGT enligt min egna åsikt :)

Hörs sen Puss ♥



Såhär ser den ut fast det är inte 70 i hörnan utan 71 (:



Mina kläder i morgon! Lite olika mönster på de men det är snyggt ändå ;) Jag är en snöleopard ! Haha



Dagens klädsel:
Leggins: Favoriter från Gina faktiskt. Dem är grymma på leggins!
Tröja: Gammal från Bik Bok
Strumpor: As Fula hahaha



Mössa är skönt när det snöar (:



Mina och Emmas pojkar vann sin serie igår och går nu upp till div 2 ;) Vi hade med oss ballonger och hejade på för fullt haha. Dom tackade oss efter matchen för vi har stöttat dem genom hela denna serien ;) haha!

Nu måste jag plugga

Byebye :)

Sjuk..

Kollade en plutt i huvudet idag. Sen fick jag huvudvärk som tusan och känner mig sjuk. Varför blir jag inte frisk? Nu ska jag vila lite för har lite att göra idag.

Puss

Emma&Sofie

Idag har varit en fin dag. Träffade Emma efter skolan. Vi fikade med tjejerna i hennes klass (:! Sen gick vi hem till mig och lagade ljuvligt god mat. Fläskfile hasselbackspotatis och AS god sås!

Sen kollade vi hockey. Jag Emma Anna och Malin. MYCKET trevlig och fin dag.

Hoppas ni har hfta det bra mina hjärtegull ;)

Puss&Kram



HAHAHAHAH



Sött!



Först sågade vi köttet! haha



Emma skalade potatis och avr duktig husmor!



Sen var vår mat klar.. MUMS! Vi drack julmust, haha.



Fuling haha



Emmas mat...



Min mat.... haha. Geggat runt allt ;)



Sen drog vi till hockeyn. Bilder får ni i morgon. Nu ska jag sova. För jag har jordens värsta huvudvärk.. IGEN!

Sov sött ♥

Hockey!

Tjohej!
Nu blir det Hockey med Emma, Malin, och Anna!

Hörs senare eller i morgon.
Puss&Kram ♥



Lina, malin och jag idag på Skåres.

Älskar Emmas klasskompisar. Fina är dom (:

Skolan :)

HEJ HEJ :) SITTER i SKOLAN NU. VÄNTAR PÅ ATT SNACKA MED EN LÄRARE. SEN SKA JAG FAKTISKT DRA TILL EMMA TROR JAG . SKRIVER PÅ MOBILEN SÅ VET INTE HUR DET BLIR. PUSS MINA FINA <3

Hissen och dissen



1. Spotify! Det är så bekvämt att använda och man kan söka på exakt vad man vill. Visst det finns inte alla låtar men de flesta finns som är populära. Och det är ju bara dem man lyssnar på ;) ?



2. Nya köpcentret som ska komma i Växjö om ngt år ? Hoppas man bor kvar då så man kan utnyttja det!

3. Studenten! GUD VAD DET SKA BLI KUL!!!! (:







1. Tidiga kvällar. Att man inte orkar sitta uppe hela nätterna. Eller kan det just för att skolan börjar klockan 8 på morgonen vilket är SJUKT i mina ögon.



2.
Äckligt fulla killar. Hur vidrigt är dte inte när killar bara hänger på oss tjejer och dreglar. USCH!




kom inte på ngt mer kul. Ska nog göra en riktigt bra lista någon gång (:

Puss&Kram ♥

God kväll!

Hej på er.

Ikväll har jag suttit med lite projektarbete och sen lagat mat å mami och baby. Haft en lugn och skön eftermiddag med film och ett skönt bad. Ska nu lägga mig tidigt så jag kan gå upp och göra cfrukost i morgon åt min sötnos. Sen är det skola tills klockan 12.20 och sen ska jag nog kanske träffa min Emma. Eller jag SKA! För det var så himla länge sen. Och hon är fin hon (:

Men nu ska jag tvätta av denna äckliga masken man har på sig varje dag i skolan (smink) för man inte vågar visa sig utan haha ;)

Ha en fortsatt fin kväll så hörs vi kanske senare!!

Puss&Kram  ♥



När försvinner detta elände ?!?

Inställd Samhäll!

Hej sötnosar!

Inställd sista lektion bidrar till ett tidigare bloggande ;) Bra va ?

Så nu kommer bilder från min underbara söndag och lite från lördagen. I söndags vaknade jag hos min älskling sen så åkte jag hem och fixade mig. Sen gjorde Paul jättegod mat och roliga pannkakor!  Sen var det Lakers. Dem vann ! Minns inte med hur mycket dock . För min syster pratade hela matchen så minns ej haha ;)

Sen bjöd älskling mig på en fin middag på Aptit i Växjö. Det var en 1,5 års present med eftersom vi inte gjorde något speciellt i lördags. Så himla gott och det var så mysigt. För vi brukar inte äta ute eftersom vi vill att när vi väl gör det ska det vara speciellt och fint. Därför väljer vi hellre att äta hemma och laga själv. Men i alla fall så åt vi ryggbiff ( för 5:e dagen i rad haha ) med portvins sås ( MUMS! ) och sötpotatis. Till efterrätt åt vi en brownie och glass och en halv jordgubbe ( hahahaha internskämt ). Men det var den mysigaste alla hjärtans dag jag kunde fått. Jag var med de människor jag älskar mest av allt. Och det är bara så det ska vara. Man behöver faktiskt inte göra något. Bara man är med nära och kära! :) Och att du själv är nöjd. Det är det viktigaste.

Hoppas ni hade en fin dag. För det hade jag!

Puss ♥♥



Lördagens outfit!

Jeansleggins: VILA
Linne: Gina
Skjorta: H&M herr :)



Hos Olivia!



Oskar ♥ Sofie



Oskar (:



Sofie (:



Alla hjärtans dag! (:

Skjorta: Gina
Strumpbyxor: H&M



Underbara lakers ;)



Älskling på restaurangen ♥



Heheh.



Efterätten (: Jätte länge sen man åt jordgubbar.

3D studio max..

Maha... Kolla vem jag lyckades göra i mitt lilla program i skolan som inte är speciellt kul.

Haha söt va ?


Vet dock inte vad jag ska göra som eget än. Detta är allt för svårt. Varför valde jag det ? Jo för jag ville vara med Fehim. Men då får man lida också!

Nu slutar jag och ska köpa studentfetsbiljett...

Jag har snygg outfit! Hoppas jag?!?!...

PussochKram  ♥

Puss

Hoppas ni haft en underbar dag. För det har jag verkligen haft!

Hörs i morgon. Nu ska jag mysa vidare.

Puss&Kram ♥

Alla hjärtans dag!

Hej mina vänner!

Idag är det alla hjärtans dag. Vilket för mig ska betyda en hel del. Att man ska vara med dem man älskar och uppskatta det man har! Jag tror att det finns folk som också gör slut på alla hjärtans dag. För dem förväntar sig att få den här film upplevelsen med rosor, godis, och massor av kärlek. Men sen blir det inte som dem tänkt sig och de blir besvikna och gör slut. Så har jag själv känt väldigt många gånger faktiskt. Och man blir ju lite ledsen när det inte blir som man förväntat sig. :)

Men jag ska iaf äta hjärtan potatis med min familj och sen kolla på Lakers med min syster, mamma och låtsas pappa :)! Pappa kunde tyvärr inte följa med. Sen ska jag och min pojkvän äta ute på Lanterna. En mysig restaurang här i Växjö!

Hoppas ni får en lika mysig alla♥dag som jag troligtvis kommer få! Vi hörs ikväll sen. När pluggandet kommer ifatt.

Pusss finaste läsare ♥




Min och min pojkväns första pussbild.
2008-08-13 finaste datumet!

Favorit..









På tal om parfym som jag läste i en annan blogg så måste jag börja med veckans favorit. Min parfym är ALLA veckors favorit. Den luktar bäst och jag klarar mig inte utan den. Känner mig naken och luktfri om jag inte tar den på morgonen. Så ett stort fint + för den lilla älsklingen.


Tjotjatjena

Hej mina fina.

Hoppas ni gillar min nya banner? Kul med lite förändring hehe :)

Bilder från innebandymatchen som min kära Kameragalna vän olivia tagit ;) och från när vi bakade! mumma





Deg !!!



mums



innebandy!



mycket givande bild!



Var en ledsen nakenfis med Olle innan!

Nu ska jag äta god mat hos en "nära" vän.

Pusss finingar

Italien

Hej hej

Är hemma hos Olivia nu efter innebandyn. Hittade en jättehärlig bild på oss från Italien.. ÅÅÅÅH vill åka dit igen. Men men.

Nu ska vi ha as kul.

Pusshej



MUMS!  ♥

Fredag&Lördag

Hallå babes!

Igårkväll var jag på innebandy sen somnade jag tidigt och det var välbehövt! Vi kollade på Sös - Jönköpning tror jag ?!? Och det var trevligt. Vi bakade också cupcakes :D Skitgoda. Snart kommer Olivia och hämtar mig så måste fixa mig så jag är klar vid 1. Ska kolla på innebandy idag med. Gillar ju att umgås med Olle&Bella och vill dem kolla så följer jag med ;D!

Här kommer lite bilder från min fredag! VARNING för äcklig bild...



Puss love ♥



Naturkunskap! Emma och hanna (: Grattis Emma på 19-årsdagen ♥



SÅ J**** äckligt... :(



Luktade dött och rått äckligt kött.. fytusan



Dagens klädsel:
Leggings: Bik Bok
Skor: Skotillman ......
Skjorta: G***
Sjal:Lindex
Smycken: Tomas Sabo, Ur&Penn, Rosa bandet, hemmagjort.
Skärp: MQ



Psykologifilmer är inte JÄTTE kul...



Sen köpte Olle och Bella och jag ngt på Inter Sport.



"Kryckan" haha :)



Innebandy.. Jönköping vann! haha



Sen var det godnatt..

Måste rusa nu. Hörs ikväll.

Ko

Idag såg jag en sånhärs hjärta...
Det stank och var as äckligt. Tog en bild som ni får se sen!



Usch vad äckligt (a)

Puss&Kram

Kväll

Hej,
Slänger bara in en bild på dagens tråkiga men avslappnade klädsel. För jag är svintrött och måste sova nu. Varit uppe allt för sent de senaste nätterna! 

MÅSTE hitta en balklänning nu. Annars skiter jag i den förbannade balen ;)

Vi hörs i morgon.

Kramis ♥



Leggins: VILA
Tröja: G***
Sjal: Soptunnan
Smycken: Snö och Ur&Penn
Ansikte: TRÖTT


Bye bye (:

Skola

Sitter i skolan och jobbar med låneord! Det ärinte speciellt kul men man måste ju göra det. Ska äta oxpytt sen ska vi ha Navet föreläsning för att snacka om alkoholmissbruk... Inte direkt så jag behöver lyssna haha. Sen har vi lektion tills halv 5.

Nu ska jag fortsätta med vårat arbete. Det finns faktiskt engelska ord som inte har något svenskt namn, såsom Service, Nice osv.

Puss&Kram


Natti natti

Tänkte på det att gillar ni att se nakna tjejer kan ni ju gå utanför mitt fönster. Går typ alltid naken när jag duschat. Min hylla är under fönstert med krämer och deo osv.. Fönstret löper ut mot mina grannar som har sitt köksfönster där... Ni kan ju fundera ut resten själv. Kom på mig själv idag igen och hoppade bort lika fort som jag kom dit haha. Men det är sånt mannen i det huset gillar vettu. Därför är det bara han som lagar maten där......

Hahaha nu skojade jag.

Godnatt Babes.. Helvetesdag i morgon från 8-16,20. JAG DÖR!

Ha en fin kväll ♥



Huset där de får se en snygging varje dag... ;)

Fin låt




Dagen innan mördardagen!

Hej :)

Idag slutade jag så himla tidigt. Det behöver man verkligen. Var med Elli när jag slutat en stund och snackade. Jag älskar dig min fina vän (: ! Sen sov jag haha. Det var lite småkul faktiskt! Nu ska jag kolla på mina sista Eva&Adam avsnitt sen bada sen sova. Fått tbx min huvudvärk :( Och jag är i ett dilemma som inte är speciellt kul. Har konstant ont i magen. Och går runt och är orolig och kan inte slappna av. Vet inte riktigt vad det är utan bara delar av det. Och sånt får en på sånt piss humör. Men jag tycker jag håller det uppe ganska bra.

Åt precis potatisbullar. Vilket jag direkt efter ångrade. USCH vad det inte var gott hemma. Eller det funkade så men det är verkligen en maträtt man ska äta till lunch och i skolan haha. Men nu ska jag tappa upp ett varmt och skönt bad med inpackning.

Förresten på Söndag är det ju Alla♥dag! vad ska ni ge er partner i present ? Eller ska det bli något ni båda kan njuta av som bio eller äta ute på en mysig restaurang ? Själv så vet jag inte än vad vi ska göra faktiskt. Kanske ska vara med Ellinor så hon slipper vara ensam på en kärleksdag. Jag har ju min pojkvän där hela tiden och vi ska fira 1.5 år på Lördag. Så vi får se vad jag gör.

Måste säga att min nyfunna vän Sam gör mig väldigt glad åter och åter igen :)!

Puss på er mina änglar. Hörs kanske sen ♥



Fan vad det var jobbigt med 37 olika åsikter på gymnastiken när vi hade rytmikshow...



Så vidrig mat så det är inte sant...



hanna (: !



HUR FAN KAN MAN BLANDA KEBAB MED MAKARONER!??!?!?!?



Söthund!



Potatoballs ... ?



Superkocken (:

Puss sötingar

Dröm Sött

Det ska jag i alla fall försöka med... Är ledsen för att min pojkvän ska iväg en vecka utan mig till Österrike och åka skidor. Han glömde säga till sina föräldrar så jag fick stanna hemma. Men det får väl gå an. Ska festa som en galning och ha min bästa vecka någonsin. Om det nu går utan han hehe.

Nu ska jag sova. Och när jag slutar klockan 11 i morgon ska jag med sova (: haha. Puss alla fina vänner ( och ovänner!?!? ) Sov gott så hörs vi i morgon.

För övrigt så gillar jag när folk blir glad av mig. Dom gör mig glada med hihi (:





Eva&Adam nostalgi!



Hahahaha... minnen man får till den här låten som Hasse och Classe sjöng på äventyrsbadet i Eva&Adam :D!

musik....



Jordens just nu bästa låt!

carl-robert holmer-kårell


Sötnos

tatoo

Tänkte visa er mina tatueringar idag! En sitter på foten. Men sen har jag faktiskt en till som en god vän till mig har tatuerat...  Kan ni gissa vart? Maha!



Där är min på foten.. :)



Där är min andra goding!

Vart tror ni ;o? kanske sitter på min skinka haha!

Nu ska jag kolla Eva och Adam (:

tjock?

Ja i Kissies blogg hade jag nog varit tjock. Mina ben går ihop :((((((



Mahaha.

hejdå

Dagens sysselsättning

Hej mina söta!

idag har väl varit en sådär bra dag antar jag (: ! Trött för jag somnade ganska segt igår haha. Eva och Adam tar lite för mkt sömn ifrån mig ;) Jag som var så glad för jag skulle köpa en jättefin kofta. Köpte inte ens den utan ett leopard fodral ist haha :)! Men det var väldigt fint det med. Passar ju super då jag inte visste vad jag skulle ha på mig på djungeltema studentfesten (: ! På lördag har jag och O 1.5 år tsm. Och på söndag är det alla♥dag. Får se om vi gör något då eller om vi har tröttnat på varandra haha.

Nu måste jag faktiskt kolla på Eva och Adam.... För det är skitspännande just nu ;o ! Eva gjorde precis slut med Adam :/ haha.

Hörs sen! Puss&Kram :*



Söta classmates!



Fehim och Reinish. Fehim du är BÄST!



Ännu mera SP07D!



Stolt Sofie för ngt ? haha



Dagens:
Skjorta: G***
Jeans leggings: VILA
Skor: Skotillman
Klocka: ur&penn
Armband: hemmagjorda och söderkryddan och Tomas Sabo



Denna blev det ist!



Nu ska jag bada igen för det är så grymt kallt överallt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Därför får det bli att jag lägger mig i badet i kanske en timme så blir jag jättevarm sen.

Hörs senare mina sötnosar.
Puss

Tisdag!

Här kommer mina bilder! :)



Här har jag sovit i helgen. Bästa platsen i världen ♥



var ute och gick i Lördags :)



Jonte i skolan. Han hittade sin milf ;)



Gårdagens :)



As fin tröja!



Jättefin denna också!



Denna blir min idag!



denna blev min igår från G*** ;)



Har tråkigt när jag badar! Haha.. :)


Nu ska jag på stan och införskaffa mig en kofta :) Det är en sån kofta man bara MÅSTE ha ni vet. När man ser den blir man helt förälskad och vill bara ha den mest. Så idag ska den bli min hoppas jag om den finns kvar. För det är koftornas kofta. hihi... Hörs sen :)

Puss&Kram  ♥



Bilder från Lördags, Söndags och idag (:

blä på blogg.... nu ger jag upp med uppladdandet av bilder!

Försöker i morgon .

Godnatt

Måndag!

Hej hej hej...
Idag var jag på stan och shoppade lite :) ! Tog bild men något fel på dator sladden ;o kan ej lägga in! Men ska försöka senare. Nu ska jag plugga och fixa lite skola så man kan ta det lugnt senare och slippa stressa och känna sig dålig. Fast det gör jag ändå haha.
Haha en kille som addade mig innan ville visa cam... Jag bara nja jag tror inte det. Så visade han sin cam. Hahahaha trodde jag skulle kissa på mig haha, här kommer han:
Nu ska jag plugga så får ni bilderna senare!
Kramis ♥

Hihi

Min blogg har gått över 65 besökare såg jag nu!

Vad roligt att ni gillar den ;) Får väl fortsätta att skriva då så att ingen blir missnöjd.... haha ;) Nu sitter jag i skolan och har riktigt tråkigt för jag kommer inte på något att göra som "eget arbete" på 3D studio max :( . Men det är ju ett tag kvar. Man kanske skulle ladda ner något arbete och sen klistra in och säga att jag gjort det ? Ja det ska jag göra ! Nu måste jag bara hitta något. Ni får några bilder från min helg ikväll. Och jag SKA ta bilder på mina dagar och vad jag äter och allt. För det är sånt ni gillar mina små söta läsare hihi.

Hahaha, nu skojade jag. Men jag blir riktigt glad när jag ser att ni intresserar er för mitt liv ;o ! Fast i Växjö har man inte mycket annat att göra än att bry sig om andra. För det är underhållningen i denna hålan!

Kan inte ladda upp någon bild just nu. Måste vara fel på Blogg.se eller något. Men ni får några sen av mig!

Puss&Kram sötnosar ♥

Söndag

Hej :)

Idag har dagen gått åt att träffa Elli och prata massor. Sen har jag varit hos Oskar och skrivit klart min svenska som jag äntligen blev klar med nu! Så himla skönt när man blir klar med ett arbete. Ska kolla på Eva och Adam eftersom jag fixade några säsonger nu :) haha!

Eftersom jag inte gjort något speciellt i helgen förutom att vara sjuk så har jag lite bloggtorka just nu. Ska nog kolla på ett avsnitt av Eva och Adam redan nu. Jag älskar verkligen dem haha. Att vara kär när man var liten var så enkelt men ändå det svåraste som fanns ;o ! Önskar jag var liten igen nu ;)

Men kanske hör av mig senare om hur kär jag blir i Adam för han är ju så söt. Hahaha :)

fast kom ju på nu att Tobbe (Evas bror) är nog en av de roligaste jag vet haha. Satt och kollade på ett klipp på Youtube där han gjorde narr av Eva drygt 20 ggr och det var lika kul varje gång. Kolla på det! Sök på Tobbe i Eva och Adam tror jag ;o

Puss&Kram ♥



Naaawie



Haha :)

God morgon :)

Hej allihopa.

Ligger i sängen och har nästan precis vaknat. Älskling spelar något töntigt spela på datorn och jag ligger och äter drömmar till frukost haha. Det var det närmaste som jag hittade och ser jag något sött på morgonen när jag vaknar så är det kört.

Idag blir det svenska skrivande lite, och jag hoppas jag blir klar i tid så jag kan umgås emd några vänner sen. Nu ska jag äta en god frukost med ägg och massa goda mackor. Så hörs vi sen!

Puss


Godnatt

Sov gott och dröm sött så hörs vi i morgon.

®

Melodifestival & Oxfile

Hej hej (:

Ikväll har jag tagit det lugnt för att inte få tillbaka min huvudvärk igen ! :) Lagade oxfile för första gången och det blev riktigt bra faktiskt. Både O och hans pappa blev nöjda. Ikväll ska jag hämta O:s lillebror på TC :D ! Så sött. Minns när jag, Olivia, Sara, Emma, Elina gick på det! Vi var så himla nervösa. Haha.

Kollade ni på melodifestivalen? Det är ju fan pinsamt att kolla rent ut sagt. Låtarna som spelas är ju så dåliga så man undrar hur dåliga dem var som inte kom med haha :o !

Nu ska vi gå en runda i kylan och sen ska vi kolla på The Surrogates eller något. Ha en fin kväll allihopa så kanske vi hörs senare!

Puss&Kram


Hiss & Diss



1. Tröjor med detaljer på axlarna!




Finns det några snyggare tröjor ? Det är ett MÅSTE i min garderob nu. Ner på stan och leta. dem finns överallt.

2. Leggins



Leggins är nog det skönaste plagget som finns i min garderob. Det är snyggt som tusan och grymt skönt. Inga utekvällar utan ett par leggins helt enkelt!

3. Lindex



Fått SÅ snygga kläder nu. Ett tips till den som vill se snygg ut nu i vintermörkret!




1. DESSIE



Titta på henne ? Hon är patetisk och jordens största fjortis!!!! Hon bloggar aldrig knappt och när hon väl gör det är det grymt tråkiga inlägg.

2. Kenza



Hon är en av de vackraste kvinnor jag vet! Men hennes blogg har på sistonde blivit tråkig och opersonlig. Hon kan vara borta i en dag, och sen säga att passar det inte behöver du inte läsa min blogg... Det är OSS hon lever på och då borde man uppskatta det lite mera.

3. Snön



Såhär får det gärna se ut. Men i Alperna eller Åre eller Idre. INTE i Växjö. Det är jobbigt med kyla och tänk sen när allt ska bort. Kommer ju bli översvämningar överallt.


Inte så bra lista idag. Men det var i alla fall en början. Nu drar jag iväg.

Bye  ♥

Filmer

Halllå :)

Jag har kollat på några väldigt bra filmer nu den senaste tiden. Och alla har haft det där sköna bra slutet så man kan slappna av och inte oroa sig över att någon ska dö eller att det ska gå dåligt för dem senare i livet.

Här kommer dem!

1. Min stora feta grekiska semester



Den var inte alls som den första och handlade om hennes jobbiga släkt, utan mera om hennes egna liv utan dem och hennes gamla kille.

2. I love you man



Jättemysig film om en kille som inte har några vänner som sen hittar sin bästa vän osv. :)

3. Sherlock Holmes



Jättespännande film och man vet ju hela tiden att inget ont kommer hända för det är ju Sherlock Holmes vi pratar om. Och Jude Law är ju bara för snygg!!!

4. Gamer



Spännande och sjuk film om en man som vill ta över världen och styra människorna som i ett spel. I filmen spelar dem The Sims med riktiga människor och det är inte bara kul kan jag ju säga. Och Gerard Butler som var med i P.S I love you är bara så härlig att titta på :)!


Där har ni 4 st riktigt bra filmer om ni inte har något att göra en lördag som idag kanske ? ;)
Nu ska jag till stan och se om jag hittar en fin tröja! För idag mår jag mycket bättre

Puss&Kram babes ♥

God morgon

Hej sötnosar!

Nu har jag precis vaknat men har fortfarande en känsla av huvudvärk kvar i mitt huvud. Men idag ska jag umgås med Oskar och försöka må bättre och inte sova bort hela dagen hehe.

Känner för att äta på en resturang idag faktiskt :D ! Vad ska ni göra ? Vet att det max är runt 5 personer som läser dagligen haha, men jag gillar att skriva ändå!

Nu ska jag ta en dusch sen äta frukost och kanske åker ner på stan om jag orkar!
Puss&Kram hörs sen! ♥

:(

Usch vad jag hatar att vara sjuk :(! Det gör mig så ledsen och deprimerad. Men det är sånt man får räkna med. Ska ha en hemmakväll nu och försöka bli på bra humör. Om det nu går med ett huvud som snart sprängs.... Ha en bra fredag allihop :-*

Tråkigt....



Mitt huvud sprängs....

Kollar på Johan Falk. Sämst skådisar i den filmen ;o!

Hejdå ♥

Bilder som jag missat att lägga in :)



Provade balklänning...



?!?!?



Eller!?! vet inte :(



I Onsdags var jag på Lakers (:



skolan :)



Kalle Munge! haha :)

Det var min Onsdag och Torsdag.. Glömmer hela tiden att ta bilder på allt. Men jag ska bli bättre när jag fixat en bra Kamera. Nu ska jag sova vidare och lyssna på min favoritlåt, Owl City-Fireflies ! Den är underbar.

Vi hörs senare.

Puss&Kram ♥

Sjuk...

Sitter i min säng och vet inte vart jag ska ta vägen :/ !
Har så ont i mitt huvud så jag vet knappt vad jag ska göra.. Men vi får hoppas att det g¨år över om jag äter lite och så. Ska leva på massa alvedon idag så jag blir bättre :(

Nu ska jag äta en god fruskost sen kolla på film. Vi hörs senare när jag fått ork.

Puss&Kram

Kyla!

Usch vad jag är trött på denna kyla nu! Den har gjort mig sjuk och förkyld... Samtidigt gillar jag inte att ha feta jackor på mig utan jag vill istället gå ut i bara en t-shirt sen kunna vara varm ändå. Men det går ju inte nu. Idag när jag skulle köra bil. Så fastnade jag i en snövall och gasade massor, men då började bilen lukta konstigt för den fick arbeta så mycket för det var svnkallt ute. USCH säger jag bara om denna kyla.

Kollade på hockey nyss vilket gjorde mig ännu mera sjuk. Men ska försöka sova fast jag inte kan. Ligger och funderar på massa saker som gör mig orolig. Och då kan jag knappt sova alls såna nätter. Men det får jag försöka göra om jag ska upp 8 i morgon.

Jag ska lägga in bilder i morgon för just nu bara fryser jag och vill sova. Så sov gott mina vänner så hörs vi i morgon! ♥♥



Bild från nyår 2009! Puss

Torsdag!



Är hos Ida... Har haft mycket att göra idag, och nu är sjuk! Ska kolla hockey snart med Emma...

Har ätit tacos hos Ida. Ska försöka få in en videoblogg så kan ni få skratta lite.. Haha.. ;)

Puss&Kram mina fina♥

Lakers

Var på hockey ikväll! Dem vann med 5-2? Haha. Satt halva matchen och försökte blogga på mobilen men det blev misslyckat... Ska nu sova för en lång dag mella 8 - 16.30 i morgon....

Sen får ni ett inlägg av mig!

Puss&Kram mina fina ♥

Bilder från i fredags!



Först åkte vi till mig!



Sen lagade vi tacos! hahaha



Fick jättemysiga presenter! :)



Feeeest!







TACK SÅ MYCKET MINA FINA! ♥

Onsdag

Hallå (:

Idag slutade jag väldigt tidigt men hade ont i min mage som tusan så jag stannade hemma idag.
Igår så var jag på stan med Ellinor. Hon åt och vi snackade och hade det allmänt mysigt. Sen på kvällen fick jag följa med O och hans familj på bio, Sherlock Holmes. Den var så himla bra verkligen. Det är en film ni ska se om ni ska se någon!

Idag vill jag simma och vara nyttig. Men man vet ju hur det blir med det som sagt ;) haha! Nu ska jag äta frukost och tycka synd om Alexandra (Kissie) som ligger på operationsbordet. Likaså Isabella som opererar sina benhinnor. Alla opererar sig idag ;o haha.

Men här kommer lite bilder iaf.
Puss&Kram



I skolan... ;)



Haha min söta klass :)



Elli ville inte synas. USCH vad jag ogillar Koh Thai!



Idag var jag faktiskt en riktig Gina människa...
Leggins: Gina
Tröja: Gina
Halsduk: Gina
Skor: Skotillman
Armband: Snö
Klocka: Ur&Penn



HATAR så mycket snö!



Ny plånbok ;D



Fin!



Elli måste vara anonym i min blogg annars kommer alla killar vilja ha henne ;o

hejdå mina fina ♥

På stan :)

Hej hej :) Sitter på stan och väntar på att elli ska bli klar med sin klippning. Måste komma på ett sätt att blogga på. Fick krångla massor. Tänkte bara testa. Vi märker sen om det går. Puss&Kram

Pyssla om dig själv ibland!

Hej :)!
Ikväll har jag pysslat om mig själv massor. Har nu ansiksmask i och har inpackning med!
Gjorde min favoritmat Tacos och Aioli till kvällsmat med. Ska kolla på paradise och sen sova tidigt, för det behöver jag verkligen. Min dag har varit händelselös och tråkig.

Hoppas ni haft en bättre dag min fina vänner.

Puss&Kram



Älskar att bada!



Snygg med inpackning och ansiktsmask ;D



Åt nog min sista El Nacho idag på väldigt länge.. buhu



Du gör mig glad



Gonatt...

Mys,

Ska ha inpackning och ansiksmask nu!

Hörs sen.
Puss&Kram

Måndag 1/2

Heej mina kära läsare!

Nu sitter jag i skolan och har 3D studio max.... Det är nog något av det tråkigaste jag vet :( !
För det första så är det klockan 8 på en MÅNDAG morgon. Det håller på i 2,5 timmar. Jag är trött, sur och hungrig.
Nej det är inte speciellt kul. Efter skolan ska jag åka till Samarkand och äta min älskade hamburgare som försvinner i morgon från Mc Donalds. Det är ju kampanjer osv på Mc så nu är den slut efter en underbar månad. Haha okej jag är faktiskt kär i den och det är jobbigt att jag nog inte får äta den på väldigt länge.

Ska kolla runt lite efter en "ritplatta" till min dator med. Blev helt sugen på det när jag ser att andra bloggare gör fina serier och kan rita på bilder :) ! Men den kostar lite mycket så får se om jag skaffar en sådan faktiskt. Pengar är ju inga problem egentligen men den matchar inte mitt rum så vi får se haha...

Nu ska jag återgå till mitt kära skolarbete.
Puss&Kram



Hejdå Älskling........



Sån här skit håller vi på med. Så himla svårt för en söt tjej som mig....

RSS 2.0