Badar

Myser och badar efter att ha försökt bättra på brännan lite.. Gick .. Nästan.

Puss


Fredags

Utgång i fredags och väldigt mycket alkohol. Tackar mina vänner för en riktigt rolig utgång! Den blev precis så sjukt bra som jag ville :)

Ni ska få se mitt nya halsband sen!


Puss


Myser

Myser med min kärlek. Är gaaaaalet kär i honom. Äter god mat och har det underbart!

Puss

Detta var från i lördags men det vägrade komma upp då. Så nu får ni se hur mysigt vi hade det :)


Bakisdag

Det är roligare att vara full än bakfull....

Men kvällen igår var skitrolig. Inte lika kul idag dock. Åkte till Alvesta för 80 kr och sen köpte jag lite för mycket dricka. Ikväll ska vi bara mysa och äta gott. Kan äntligen äta lite bättre igen.

Hörs senare. Pusss

Känner mig inte superpigg...


Lakers

Jobbade på Lakers igår med väldigt fina människor. Och se dom vann ju!

Nu är det fredag. Får se hur den blir.

Puss ha en fin helg!

Fina jobbarkompisar


Lunch!

Lunchade en god sallad med Olivia och hakan idag :) mysigt!


Halv 7

Att vara uppe nu är döden... Fyfaaaan


Besviken

Är lite besviken på klänningarna jag beställde. Ni får bilder sen hur dom satt på. Långa oxh stora... Nu ska jag jobba vidare..

Puss


Diet

Har igår bestämt mig för att börja på diet. Och detta ska starkt följas. Det ska bli sallad varenda dag på jobbet. Bara kött och sås, men ingen potatis eller pasta. Frukt ska jag också införskaffa mig. Olivia sitter och skrattar åt alla mina inlägg jag gjort. Förstår dock inte det roliga...... Jag och bebi mös hos olivia och Sonny i förrgår. Chips, musik och bara allmänt trevligt. Bokade också klipptid på fredag vilket blir sorgligt för mitt hår är så slitet :( ...

Igår såg jag och min bebi contagnion. Riktigt intressant film faktiskt, rekommenderar den. Bebi har skadat knät med så han är lite handikappad med kryckor så jag får bära hans saker överallt och ta hand om honom :)

Nu ska vi jobba vidare sen ska jag tvinga med mig kryckan på Grand lite.

En väldigt snäll och trevlig kille på jobbet hjälpte mig att införskaffa mig en rattmuff. Upskattas mycket. Det är även fest på jobbet denna veckan när Videum fyller 25 :)!

Vi hörs. Nu funkar blogg appen igen så nu blir det fler inlägg..

Puss


Sol & Bad, Ayia Napa 2011

Hejsan!
jag saknar sommaren så otroligt mycket. Värmen och allt det roliga. Månaden i Napa och månaden här hemma med fina vänner. Nu känns det som att allt är så otroligt långt bort... Så därför tyckte jag det passade väldigt bra med en somrig bild från Ayia Napa. Så när man kikar in här påminns man faktiskt om att det finns värme och att den kommer komma tillbaka till oss!
Helgen har varit lugn. Jobbade på Lakers igår vilket i och för sig inte var speciellt lugnt, det var ett rent fylleslag. Men det var skitkul som vanligt. För torka spya är ju skitkul, eller ... ? ;) Men jag hade lika trevligt ändå med mina roliga jobbarkompisar och trevliga kunder i mina loger. Lakers förlorade dock vilket inte var sådär jätteroligt men Färjestad ska ju vara bätte än Lakers med tanke på att dem vunnit SM guld ett antal år. Efter matchen skulle jag åkt på inflyttningsfest men det blev sent så vi stannade hemma och gjorde det som vi tycker är skitkul haha, vilket jag inte kommer skriva här för det kommer låta så otroligt barnsligt.
Idag var vi på Vipers med Pers bror och mami. Dom förlorade ju också ganska rejält vilket var tråkigt, för Karlstad har regerat i Växjö stad denna helgen. Men det ska det snart bli ändring på. Sen åkte vi hem och åt hemmagjorda baguetter med hela familjen Nord vilket var supermysigt. Lite teparty hann vi med också, Kinesiskt te med smak av hästbajs är ändå rätt speciellt haha.
På tisdag är det lön och det firar vi med Bio, Mat och Shopping. Vilken bio det blir har vi ganska skilda åsikter om men om jag känner mig rätt kanske jag får som jag vill hehe. Har även beställt lite nya saker från nelly som jag blev överlycklig över när jag hittade på REAN för man tror ju aldrig att det man vill ha hamnar där någonsin. Tålamod kallas det. Nu ska jag kolla klart på en film med min kärlek sen lägga mig. Blir en lång jobbdag imorgon och jag kommer nog vara ganska trött efter det.
Längtar tills fredag med förresten, för då blir det rejäl fest med Ida som jag inte träffat på år. Det kommer bli kalaskul.
Här får ni bilder på mina REAköp så hörs vi snart igen.
Puss&Kram
Denna klänningen kommer från Littre Mistress och är en sån sjukt fin sommarklänning. Som jag skrev längtar jag redan dit så denna kommer passa bra att längta med.
Den här kommer från Nellys egna märke Nelly Trend och tyckte detn var skitcool så hoppas den är lika snygg på mig som på henne. Tyvärr lär den väl inte vara det men kan vara snygg att ha på nyår, vem vet!

Kärlek och lycka!

Måste bara skriva ett fint litet inlägg om min fina pojkvän. Idag när jag kom hem från jobbet låg han och myste i min säng... Gud vad jag älskar när han gör det.. Jag är så otroligt lycklig när han är med. Han förstår precis allt jag tänker och gör på ett eller annat sätt. Glädjen jag känner i mig när jag ser honom är obeskrivlig. Jag vill aldrig vara utan honom. ALDRIG. jag älskar honom mest i hela världen och han är min drömprins.

Nu ska vi kolla lite film, jag han och fina vänner. Imorgon ska jag jobba på Lakers. Det kommer bli najs!

Puss


Kakor.

Världens godaste kakor ! Ibland hittar vi kakor på jobbet, vilket är ganska bra. Det är snickerskakor. Något av det godaste jag ätit faktiskt.. Nu har jag badat, och ska åka till Grand. Har spelat ett spel hela förmiddagen så har inte ändrat något än, det får bli när jag har lite ensamtid och inte en fredag när jag är skittrött!

Hörs ikväll, puss!


Dator

Får ursäkta för alla dubletter för mobilen vill inte alltid som jag vill... Men idag har min kära morbror lagat min dator så nu sk det ändras här på bloggen rejält! :))) hörs sen så ska jag skriva mer om kvällen igår!

Puss

Saknar Napa och brun hy och VÄRME :(


Dagen efter!

Såhär ser man ut i lösögonfransar och dagen efter hår haha :)


Hårmodell för klippday!

Var hårmodell igår för klippday! Tack för en kanonkväll olivia :)


Rolittttt på jobbet !


Matlagning!

Lagar mat med finisar!


Brun tisdag

Hej bruna håret. Som jag saknat dig! Känner mig som mitt vanliga jag :) fick även ett superfint skal av min kärlek igår.. :)) passade mig perfekt !

Puss


Brun

Hej bruna håret. Som jag saknat dig!


Nu är mitt hår som på headern!

Bye blondie, Hello brownie! Bild på det bruna kommer imorgon! Gonatt, puss


Vanliga måndag.

Hej!

Jobbar nu som vanligt alla måndagar. Hatar måndagar för det har precis varit helg och det är 5 dagar kvar tills nästa helg. Imorgon är det en vecka kvar tills lönen och Gud vad jag längtar.. Men att ha kul en månad i Napa var faktiskt värt att vara fattig en månad här hemma.

Nu börjar det bli kallt också, så dags att ta på sig dunjackan kanske? För övrigt ska jag bli brun idag :D som jag har längtat efter det... Så ni får lite bilder på det sen :) nu ska jag fortsätta jobba så hörs vi sen! Pusss

Per och jag myste i hanaslöv igår efter Öster matchen, Looove


Östermatch med mat och mys innan!

Vi sitter här förbannade och ledsna och äter god mat. Och undrar varför vi aldrig gjort detta innan? Varför ? Nu ska vi njuta sen flyttar dom till en ny stadio öster också. Mys söndag. Pusshej


Mobilblogg

Testar att mobilblogga :)


RSS 2.0