Ska till jobbet nu :) jobbar till 8. I mor...

dsc00087 (MMS)

Ska till jobbet nu :) jobbar till 8. I morgon ska jag växla pengar till berlin och lite annat sen jobb igen :) på fredag blir det en lugnt utgång för jag börjar vid 11 på lördagen. Kan inte följa med älskling till hans mormor vilket är synd för hon bor jättemysigt i ronneby precis vid havet.. Får fira påsk med mamma och paul istället och äta gott. Sen på söndag ska Jag på dop . Oskars kusin som döps. Och oskar ska ju hålla honom och doppa hans huvud i vatten. :) men nu kommer bussen. Jo jag såg en blomma innan. En krokus. Första vårtecknet :-D jag älskar vår! Men Vi hörs i kväll eller i morgon :) puss&kram


Sitter i solen och pluggar. Stackars älskl...

dsc00054 (MMS)

Sitter i solen och pluggar. Stackars älskling måste jobba i trädgården haha. Jag ska nog till elli sen. Köra lite bil och bara njuta av det Vi brukar göra tillsammans haha :). Men ska skriva klart nu. Filosofi är tråkigt. Puss och hej


Usch för magont. Bara ligger helt stilla.....

Usch för magont. Bara ligger helt stilla.... Ska försöka skriva sen. Puss puss :)


Mitt påsklov börjar super. Nu ska jag sova...

dsc00044 (MMS)

Mitt påsklov börjar super. Nu ska jag sova för har så himla ont i min mage. Ingen aning om varför :( dock gör det så ont att jag inte kommer kunna sova så får kolla film istället. Puss och sov gott :)


Favorit





Bacardi breezer! Dom är underbara ;)

Fredagens bilder (:





























Sista bilden: Hmm vad ska jag välja nudå? ;) Helgen har varit super mysig :) Varit med dom människorna jag tycker bäst om så jag har inget att klaga över. Nu ska jag skriva projektarbete som nästan måste bli klart denna veckan. Ha en fin början på lovet så hörs vi!

Pusss  ♥

Hej :) har varit så himla trött idag på ha...

dsc00002 (MMS)

Hej :) har varit så himla trött idag på har inte orkat göra något. Så bilder och så får ni på söndag , i morgon :) sen tänkte jag visa bilder på mitt rum för det var någon som ville se det. Hur det nu kan vara kul. Men Vi hörs i morgon. Ha en kul lördagskväll. Jag ska mysa med min älskling nu :) puss<3


Dagen efter

Mår man som man förtjänar ja! Är hos Lina nu och vi har kollat på pappa när han spelade fotboll och det gick bra ett tag sen så åkte han ut..

Bilder från igår kommer senare när jag kommit hem och fått dom från Olivia :)

Vill tacka imna fina vänner för igår. En riktigt trevlig kväll som jag gärna gör om igen snart typ nästa helg ?!?!? Haha :D!

Nu ska jag snart träffa Oskar. Hörs väl senare .

Pusss♥

Fest haha

dsc00640 (MMS)

Fest haha


NU ÄR DET PÅSKLOV!!! Det inviger vi med fe...

dsc00639 (MMS)

NU ÄR DET PÅSKLOV!!! Det inviger vi med fest ikväll! Det kommer bli grymt. Så vi hörs efter en lång sovmorgon i morgon :) så ha en trevlig kväll för det ska jag ha. Så hörs vi i morgon! Puss och kram (:


Dag x nu :)! Sen ska jag till skolan och g...

dsc00635 (MMS)

Dag x nu :)! Sen ska jag till skolan och gå till halv 5. Skit segt . Tror jag fått bihålsinflamation så inte jättekul om jag ska ut i morgon. Men vi får se. Nu ska jag och olivia vidare. Puss :)


God morgon

Min klocka ringde inte idag så nu ska jag iväg till dag x snart. Ska bara vakna och lite annat!

Hörs under dagen!

Puss

Hemma :)

Skönt att vara hemma!!

Kom just på att på lovet ska jag plugga massor. För jag har ganska mycket att stå i eftersom jag är iväg en hel vecka efter det ;o

Nu ska jag ta ett bad sen sova för jag är skittrött!!  Gillar förövrigt mina härliga jobbvänner (y)

Puss&Kram mina fina vänner  ♥

Är på jobbet. Inte mycket att göra idag. S...

dsc00633 (MMS)

Är på jobbet. Inte mycket att göra idag. Så står och tar det lugnt. Men ska flytta lite lådor nu Hihi. På fredag är det fest och jag längtar !! Puss&kram


Nu blir det jobb. Hörs vid 8. Puss:)

dsc00628 (MMS)

Nu blir det jobb. Hörs vid 8. Puss:)


Är på universitetet nu :) riktigt kul! Vi ...

dsc00625 (MMS)

Är på universitetet nu :) riktigt kul! Vi lyssnar på massa svenska redovisningar. Snart är det mat. Vi längtar :-D:-D:-D:-D


Dagens :) väska från gina, leggins fram

dsc00623 (MMS)

Dagens :) väska från gina, leggins fram vila, jacka från vero moda, sjal indiska, tröja under fred perry. Nu ska jag till universitetet :) puss


Säger god natt så får ni sova så gott fö

dsc00620 (MMS)

Säger god natt så får ni sova så gott för det ska jag nu! Puss!


Lärde mig mobilblogga!

Nu kommer ni få bilder från vad jag gör hela tiden!!! :)


HIHIHIHI

Godnatttt Nu måste jag sova så jag orkar i morgon..

Måste bara säga att Oskar är den bästa jag vet. Föralltid hela tiden. Han är min ängel när allt är som mörkast. Han ger mig lycka och glädje närsom. Jag bara älskar han mer än något annat. Jag vet att vi bråkar. Men han är min drömprins. Min livsglädje :)



Saknar dig ida :(

Dagens kläder på rytmiken :)

dsc00614 (MMS)

Dagens kläder på rytmiken :)


Bamse

Hahaha, skön låt! Idag på rytmiken gick det bra men vi vann inte men jag är stolt över mina vänner i SP07C som gjorde det! Min lärare ringde mig innan och undrade över nummer till mina vänner och vi snackade betyg och pratade på. Han var riktigt trevlig att prata med haha.

Jag orkar inte lägga in bilder när jag inte har en fungerande kamera vilket suger. Så därför får ni inga bilder eller något just nu. As tråkigt jag vet men jag vill bara använda denna bloggen till ett tidsfördriv för mig själv och andra som vill veta vad jag gör..

Här får ni iaf lite sköna låtar!



Gonattt!!

Rytmikshow i morgon

Har jordens huvudvärk nu så ska lägga mig.... Är lite nervös kanske haha :) Men min klass är fin så det ska säkert gå att ta igenom sig!

Vi får se hure går.. Vi kommer nog inte vinna men vi kommer ha det jävligt kul!



Hahaha här var en klass som vann :)! Puss&Kram

Älskling är hemma


Naturen avklarad

Och jag är så grymt lättad! Nu ska jag gå i skolan och öva rytmiken. Dock har jag glömt kläder men får väl låtsas att jag byter om där bakom scenen. Jag fattar inte hur det ska gå till och jag är nervös som in i helvete!

Hörs ikväll. Pusss

Helgen

Hej :)

Inte orkat sitta vid datorn för i Fredags sov jag hos Elli efter en utekväll och även en liten "konsert" med Andreas Grega och det var GRYMT!!! Vilket jävla ös och fan han var helt galen haha! :) Jag har inte varit ett jättefan men nu jävlar är han den bästa jag vet efter att ha sett han live.

Sen i lördags såg jag Shutter Island och den var verkligen sämst. Helt konstig och jag halvsomnade nästan under filmen. Sen kom en sån effekt där man egentligen inte hoppat till om man varit inne filmen men jag verkligen flög upp i stolen och sen så bara bvar hela filmen ännu mera förstörd haha.

Jag har inte tagit några bilder för det suger att inte ha någon kamera men jag ska fråga min vän josefine som jag tog några bilder åt så ni kan få se :) Lovar att jag ska föröska skaffa någon. Inte orkat kolla och nu när jag ska på Lady Gaga med så kan jag ju INTE åka utan kamera för det är skandal!

Nu ska jag läsa min natur en gång till för jag har muntligt i morgon och sen ska jag sova!!!!!!!!!!!

Vi hörs i morgon! Pusss&Kraaam

Fredag and I'm in love

hej!

Ska snart duscha och sen förbereda inför kvällen. Blir nog lite vin och lite fest ikv tror jag. Riktigt grymt trött är jag :( Men det blir väl bättre sen. Stör mig på Bella&Tyra show där de bara snackar skit om Kissie. Förfan väx upp. Och ni tycker hon är barnlig. Aja alla beter vi oss olika..

Ska lägga mig coh sova nu. hörs senare

Pusss!!!

Taking the hobbits to isengard

Jag sitter nu och pluggar psykologi och har astråkigt! Denna dagen tar kål på mig för jag går till halv fem. Men det löste sig när jag kom hem för jag var på väldigt bra humör.

Har inget kul idag så därför får ni några random bilder!

Hej  ♥



Förlåt Olivia men den va superfin!



Ja jag har stora näsborrar....



Beroendeframkallande.........



GE MIG SOMMAR!



SOMMAR!



hihi



Hade ramlat utomhus....



HAHAH söt



Min polle heheheeh



Jag värmde ägg i micron.....



Söt Sofie ...



Hård kväll.... haha



CRAZYYYY hahaha


HAHHA



Klump med gips



Älskar att bjuda på mig själv haha



Jag älskar såna härliga killar på msn som gör allt för en (: hahaha



Härlig hahaha



HAHAHAHA



Liten ;o



Avslutar här. Har lite mera kul bilder men dem kommer en annan dag då jag har tid haha.


Pussen

Pfft

Varför kämpar man för folk som inte kämpar tillbaka ? Det är den stora frågan :) Nu har jag läst sen kvart över 8 och är astrött så ska lägga mig och sova. På fredag blir det fest och det ska bli skojjj

Sov gott alla fina så hörs vi i morgon (:



New


Jag älskar hästar

Jag älskar hästar och kommer alltid att göra det. Var med Olivia igår och red vilket var det roligaste jag gjort på länge verkligen. Jag har haft häst och ridit i alla år tills 9:an då min häst dog. Sen nu när jag var där så insåg jag hur grymt fina och underbara djur det är! Fick rida på Hugo och det var ju nästan så att jag ville ta med han hem till mig och ha han för mig själv. Men det jag skulle komma fram till är att efter skolan ska jag lätt börja hålla på med hästar igen. För det är något jag alltid kommer hålla fast vid :)

Idag då så var jag och Elli på roadtrip och shoppade. Det var skitkul och hon är en underbar vän. Dock läser hon knappt inte min blogg så därför vågar jag skriva det... haha ;) Men nu kommer det massa bilder om vad vi gjorde och även bilder från igår nmär jag red hästapolle!

Puss från mig  ♥












Dagens shopping kommer lite senare nu måste jag plugga psykologi!

Tjohej

Tjohej

Min sladd till kameran är borta för tillfället därför dåligt med bilder. Men idag gör jag en roadtrip och släpper Växjö för en stund. Det ska bli så jävla skönt :) Och jag är inte alls lika arg idag. Men tycker fortfarande att det är lika illa fortfarande.... Det är synd att det ska vara så men inte riktigt jag som gjort något.

Men ni får veta ikväll vart jag varit idag och med vem hoho.

Pusshej ;)

Natti

Är inte på humör för skrivandet idag men ni får bilder från när jag red idag imorgon och sen får ni bilder från vad jag ska göra i morgon. Ska göra något kul. För det förtjänar jag.

God natt dom människorna jag tycker om :)  ♥

Fyfan

Jag är så jävla arg nu. Det enda jag ville va att hjälpa men det var tydlligen inte nog för ett ego som är så stort. Jag ville att den människan skulle få det lättare men det passade tydligen inte. Jag stör mig på skolan och allt som hör den till. Om man säger något bir man nerbankad med en stor jävla hammare. Men om man inte säger något alls så är man oengagerad. Även om man kämpar röven av sig och det lönar sig så finns det vissa som ändå är emot en sen dag 1.

Fyfan vad jag är trött på den jävla skiten rent ut sagt. Det finns inte något som är bra. Just nu längtar jag till studenten så mycket så jag skulle kunna döda för att ha den i morgon. Jag menar nu förstås inte alla mina vänner för vissa är några av de finaste man kan ha och ställer verkligen upp och finns där. Men dagar som denna så orkar jag inte bry mig om någon eller något. För jag tar ut all energi på de som man borde skita i och spotta på.

Så nu kan ni ta era feta arslen och dra åt helvete äckliga jävlar :) Och det var precis vad jag behövde få ur mig till dom. Dom som förpestar mitt liv och som jag bara spyr på.

tack och hej


Brottom

Kan inte sluta kolla på Greys Anatomy ... Så nu har jag väldigt brottom till skolan :) Vi hörs efter för jag slutar tidigt idag och har massor att skriva så jag kommer hem tidigt.

Puss :)

Skid Row



Lyssnat på denna sen Emma visade mig den. En riktig Sofielåt :)

Hockeypulver!

Har 60 st såna här hemma hos mig nu. MUMS! hahaha :)






Förövrigt så är filosofi sjukt. En fråga i uppgiften är: " hur vet du att denna uppgiften finns eller inte finns? " Jadu Jan-Åke jag tror inte den finns så jag gör den inte :)


PussochKram

Snygga tröjor

Hittade några härliga tröjor tills i vår/sommar!


Grace i fredags




Haha hatar verkligen vimmelbilder!

God morgon (:

Sitter och ska precis sminka mig för Fehim kommer och hämtar mig inför skolan. Tror det blir sol idag med om jag inte har fel ;) ? Älskar det för man blir mycket piggare. Men nu måste jag skynda mig tänkte mest säga god morgon och ha en fin dag så hörs vi ikväll.




Lördagens tröja i Gemla med lite silvriga runda saker och ett par svarta leggins tills det (:

14 Mars

Hej på er

Ligger fortfarande i min säng och är dötrött. Vet inte varför men tror jag sovit ganska dåligt de senaste nätterna pga av att jag har funderat så himla mycket på allt. Får hoppas att det reder ut sig snart så jag får sova :) Var på fest i Gemla igår. Träffade en hel del gamla godingar där ute. I alla fall hade jag skitkul och det var en bra lördag.

Nu ska jag kolla lite serier sen sova. Det behövs på söndagar. Vi hörs senare :)

Pussshej



Riktigt härligt väder idag!

Lördag

Hej hej hej :)

igår var det Grace och det var svinkul. Jag har dom roligaset vännerna någonsin! På dagen så köpte jag och mamma min balklänning.... JAG ÄLSKAR DEN!! :D Jag trodde aldrig jag skulle hitta någon som var enkel, med lite paljetter och utåtsvängd där nere men tajt där uppe haha! Men det gjorde jag. Drezza var en superbutik och dit ska jag gå fler gånger för de hade en skitsöt sommarklänning som jag vill ha :) Sitter och väntar på att Elli ska bli klar så vi kan ses och göra något kul. Hoppas ni hade en bra fredag och får en bra lördag för det kommer jag ha! :)


Olle&Bella

Såhär ser en bananfluga ut i ... såna förstoringsmaskiner

Svårt att få en bra bild på hur den ser ut på

JAG ÄLSKAR DEJ :) haha

Puss&Hej

Tröttis



Säger hejdå nu och går och lägger mig i sängen för ska kolla på Bella&Tyra show 8)

Ny

 


Gårdagen med körslaget

Hoppade in i bilen igårkväll och åkte till körslaget audition. Fick hjärnsläpp och kom ej på ngn låt att sjunga för jag blev helt stimmig av Emma som var så duktig :D Och alla som sjöng och alla som gick vidare som man fick klappa åt. Det kändes som man själv hade gått vidare för man var så glad för alla andra som gick vidare. Får titta på tv sen om man kom med när man hoppade runt där inne och dansade när en tjej gick vidare haha. Det var väldigt kul. Synd man inte kan dela glädjen med folk för man själv kommer aldrig gå vidare i något sådant någonsin haha.

Men man får glädjas åt alla andra ju hihi (: Sitter och skriver projektarbete nu och det är inte superkul. Har ganska jättemycket nästa vecka..




Torsdag

Det inlägget jag skrev igårkväll kom visst inte in. Men får väl berätta en annan dag om det. Idag orkar jag inte för jag är skittrött och jag gillar inte torsdagar. Nu ska jag sova lite till så kanske ni får ngt kul att läsa sen.

Puss

Onsdag?

Håller inte koll på dagarna för allt går så fort nu så jag blir rädd. Snart går vi ut skolan och kommer inte finnas för varandra längre. Men nu ska jag försöka tänka på att jag har massa kul att göra innan jag slutar. Men nu måste jag sminka mig för jag ska möta aangelica om 20 minuter ;o Vi ska cykla. Jag kommer knappt ihåg hur man gör det för det var 5 månader sen jag slutade med det haha. Vi får se hur det går!

Pusshej



Varför ska det vara så himla svårt allt ....

Dagen

Kollat balklänning. Så himla svårt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Igår drack jag Caffe Latte, mumma på det :) Man fick inte ta kort på klänningen dock. Det var lite surt!

Puss


Patetiskt



Det är då jag hatar mig själv för jag är patetisk. Jag vet  knappt vad som är bra med mig. Varför du kämpar på och vill va med mig.

Logiskt

Det är så logiskt alla fattar utom du

Du har inte en aning, du har inte en aning

Det är så logiskt alla fattar utom du, du har inte en aning

......


Projektet

ÅNGEST. Jag kommer ej få ihop 100 timmar.... Men jag får väl göra så gott jag kan iaf :)

Älsklings pappa läser min blogg... Nu får jag vara varsam med vad jag skriver ;) För nu så är det visst vuxna som hittar hit haha :D Var hos Oskars farmor och åt massa gott innan. Nu blir det träning i veckan igen för annars kan man ju inte leva med sig själv. Nu måste oskar plugga och jag ska läsa en bok från skolan. Ja men självklart att den är från skolan. För någon egen bok hinner man ju inte läsa direkt.

Men ha det bäst så kommer jag inte skriva mera ikväll. Är alldeles för trött för det :) Men vi hörs i morgon så ska jag bli bättre på uppdatera.

Puss&Kram bästa :)


Söndag hej hå

Idag har jag tagit det väldigt lugnt. Varit med Oskar och varit på Samarkand och massa. Vi är inte så pigga på att äta efter helgen. Men det är förståeligt. Oskar den stackaren hade ju värst någonsin.

Måste bara säga att min vän Emma Bolmgren sjunger väldigt fint. VÄLDIGT VÄLDIGT fint. Och dom som inte tycker det kan ta sig i arslet ;) gå in på hennes blogg www.emmacamillafilippa.blogspot.com . Där har hon en video där hon låter som en stjärna :o !

Att tvätta bilen är nog det läskigaste jag vet. Gjorde det idag och jag tycker det är skitläskigt :/ Inte alls kul. Jo förresten. Bion igår: Wolfman var väldigt spännande och bra tycker jag. Lite fula effekter och gillar ni inte massa blod rekommenderar jag den ej. Men sjukt spännande! Han som säger Mr Andersson i ....... Kommer inte ihåg filmen :D men han spelar en av "huvudrollerna" haha. Nu måste jag sova för jag börjar 8 i morgon och jag är så j*****vla trött. Sov gott på er så hörs vi i morgon.

Pussss  ♥




Lördagsmys

Vi tog en liten promenad innan för att få lite luft. Man mår ju inte bättre av den sjuka luften inomhus diirekt?!



Nu anmäler Leo mig.... ;)




Spillde ut colan över potatisen :(





Magsjuka

Nu har jag och babe haft det. Jag hade en mild version och han den värsta. Men sånt som händer om man åker till ett skitland som Österrike....

För övrigt har vi biljetterna hemma nu till Lady Gaga. USCH VAD JAG LÄNGTAR!!! :) Det ska bli skitkul att bara åka iväg med min syster en hel helg. Ikväll ska Oskar och jag på Wolfman. Shutter Island har ju varit slut i evigheter hehe. Jag ska inte handla kläder i Växjö på väldigt länge. Finns verkligen ingenting. Men den 7 Maj ska jag handla hela Stockholm med mig hem. Fast jag kommer säkert inte hitta något där heller ;o

Nu ska jag vila lite så jag mår bättre så jag orkar ikväll....

Puss&Hej


Kul kväll

Oskar fick magsjukan och mådde sämst av allt. Så han fick precis åka hem. Och jag hade ju inte alls längtat i en vecka på denna kvällen. Men men. I morgon kommer jag få IG på mitt naturprov men jag orkar inte bry mig ett jävla piss faktiskt. För jag avskyr henne. Fått VG på 2 av typ 5 saker resten G. Sen så ger hon mig typ IG varning för jag missat EN lab lektion... Hmm? Jag kämpar som en gris och när folk gör så blir jag förbannad. Riktigt förbannad.

Nu ska jag kolla Greys och sen somna. Fick jobba i morgon igen vilket gjorde mig asglad :) Fick en Heidi Klum ögonskuggesamling av älskling. Jätte fina färger (:

Jag gör ingenting i mitt liv just nu så därför blir det inga kul inlägg... Fick inte lägga in bilder på min snälle vän Leo så tyvärr blev det inga bilder heller haha! Han skulle polisanmäla mig då ? ;o Så jag vågar ej!

Men hare fint mina små söta så hörs vi när mitt liv blir skoj ngn gång ;)

PUSSS



Kom på att jag har en låda att rensa och städa... Kul.

natti

ÄLSKLING HEMMA!!!

Nu är jag hel igen!  ♥

Haha

Det med ugglan igår ? Det var för tusan min granne som snarkade. Mamma hade med hört det. Så det var inte så konstigt att det lät ganska så nära. Snacka om pissdålig isolering mellan taket coh golvet hahaha. Sen skulle mamma köpa persiljesmör idag för vi skulle ha det på vårat kött.. Men min mamma har inte fått sina glasögon så det blev japans pepparrot istället haha.

Nu ska jag plugga tills halv 11 sen sooovaaa. Lång dag i morgon. Måste plugga i morgon med fast jag inte vill. Tror jag får utslag av min foundation :( För har aldrig haft finnar innan och nu kommer det några.

Nu ska jag plugga sen sova! Natti natti ♥


1 Dagens jobb

Hej hej hej.

Jobbat massor idag men jag gillar det :) Inte haft så mycket och göra som ni kommer se på bildern(a) där nedan haha. Måste tyvärr plugga natur nu och skickade precis in min samhäll vilket kändes as najs :D

Nu ska jag lägga in bilderna sen så kmr jag tbx ngn gång i natt. I morgon kommer min älskling hem. Jag har en fin present till han som han verkligen ville ha. Så nu jävlar måste han bli glad ;) Den kom snabbare hem till mig än väntat så det blir super.

Puss mina fina läsare. För övrigt är ni runt 100 st/ dag. Vilka är ni ? ;o som bryr sig om mitt liv? Trevligt iaf :)






ojojojoj

En sak till...

JAG HAR EN UGGLA UTANFÖR MITT FÖNSTER! JAG FÅR PANIK OCH SKJUTER DEN SNART!

NU SKA JAG FÖRSÖKA SOVA UGGLEFANSKAP :D


Hiss&Diss


1.

Jag vet att om man köper en tröja är det många som har den sen. Men det är INTE som Gina. Långt ifrån. De har snygga kläder till allt och alla. Plus att ibland kan det vara chockande billigt. Den tröjan jag köpte med spets. 79.90 ?!?!? Hur sjukt är inte det ? Men jag gillar dem nu. Iaf H&M på Samarkand...


2.

Mina fina vänner! Att jag har så många som bryr sig och som jag älskar. Alla mina fina är inte med. Men har ju ny dator så har inte jättemånga. Men ni som jag tycker om ni vet det. ♥

3.

SOMMAR! Du är efterlängtad. Värme, mysa utomhus. Festa utan att frysa röven av sig.


Allt jag orkade hissa ikväll. har tyvärr inga dissar förutom att dte var minus ute idag och att snön håller sig kvar haha. Nu ska jag sova.. PLugga innan skolan i morgon. Sen jobba. Usch för det.

Puss och sov gott  ♥

Powerwalk

Jag och min syster tog en runda runt sjön och powerwalkade och sen solade vi. Nu känner jag mig helt frisk. Behöver plugga massor sen. För i morgon jobbar jag. Sen torsdag får jag plugga lite fast älskling är hos mig!

Detta är min systers älskling!



han ser väl okej ut men inget går att jämföra med min babe haha.

Puss&Kram

Wohuu


Plugg



Att det kan ta sån tid att skriva. fast jag fick göra om allt igår pga av att jag förstörde min text genom att lägga in "endnote" istället för "footnote". Ibland går det inte så bra med engelskan men idag fick jag till det och har skrivit typ alla sidorna nu haha. För igår gick det väldigt dåligt att plugga.

Ska skriva ännu mera nu sen utnyttja solen lite. Jag kommer bli piggare av det :)

Puss&Kram hörs senare  ♥

Favorit






Smultrondryck och Annas pepparkakor ♥

MUMS!

2

Idag kände jag mig jätteförkyld när jag gick upp. Så då gick jag tillbaka efter en stund. För jag vägrar må dåligt i helgen när älskling är hemma. Och i morgon är sista dagen :) Sen kommer han hihi. Så idag ska jag skriva samhällen klart, plugga natur och skriva projektarbete. Sen ska jag söka jobb och sen troligtvis köpa en mascara haha. Min börjar bli VÄLDIGT torr och då blir fransarna inte alls fina ;)

Men måste börja skriva nu för jag har sovit alldeles för länge. Men det är ju bara så skönt.

Hörs senare :)



Sov med en liten fläta. Dock har jag ju tunnast hår ngnsin så den kommer nog inte ha hjälpt! haha

Lalala



Att det är så mycket roligare att blogga än att skriva uppsats. Men det går framåt (Y)
Jag ska shoppa snart. För det är jag sugen på. Något riktigt fint som jag kommer dö för att få. Något sånt fint vill jag hitta. Längesen jag suktade så mycket efter något. Just nu är det bara kärleken. Jag är tråkig som inte klarar mig utan han. Fast det gör jag ändå. Annars hade jag inte skrivit här utan legat i sängen och tyckt synd om mig själv. Och det gör jag inte ;)

Ska inte skriva massa onödig skit bara för jag inte ska behöva skriva.

Så hejdå :)

Lady Gaga

Hoppas Hoppas Hoppas Hoppas att det blir Lady Gaga nu i Maj. Hur underbart hade det inte varit ? Att få se sin favorit uppträda mitt framför ögonen på en! Hon är grym och jag tror det kommer bli storslaget om vi får se henne. Skulle i så fall åka dit med min syster och sen shoppa och ha en mysig helg tillsammans. Det skulle vara helt kanon :)))

Äntligen har jag kommit igång med skrivandet. Fick huvudvärk och mådde dåligt innan för min förkyling sitter fortfarande i. Vi får se hur det blir med skola. För ska jobba på Onsdag och pallar ej att vara sjuk då :) Får ju inte överdrivet med tider där haha.

Nu ska jag fortsätta..

Puss på er !!! ♥


Jobb

På onsdag ska jag tillbaka till mitt kära juljobb! Toysrus. Saknat det. Mycket fina människor där :D

Nu ska jag fortsätta plugga. Det är jobbigt idag. Vet inte varför haha ;o

Bye bye


Just nu



Kom hem från skolan nyss. Ska äta lite och kolla på Greys och sedan börja med den otroligt roliga skolan. Dock inte bara jag som är sent ute vilket kändes grymt skönt! Så jag ska kämpa på nu och sen får jag sova. För idag är det bara Tisdag och Onsdag kvar sen kommer min älskling på Torsdag eftermiddag och då ska det mysas!

Ska göra provet på Fredag sen dra hem och ta ledigt och mysa med min älskling. Ska bli en riktig Oskar&Sofie helg. Vilket är det bästa jag vet (:

Men nu måste jag börja med att äta för jag åt inte i skolan idag. Hedvig soppa är inte min grej alls faktiskt haha. Men ni får ha det fint så hörs vi ikväll om jag inte somnat i skolböckerna.

Puss mina fina :) ♥

3

Åh vad jag stör mig på människor som blir sura för ingenting (: Men det är ju deas val om dem vill vara tråkiga. Nu ska jag äta upp min frukost sen ska jag till skolan. Och Fehim kör :D Slipper gå i detta snöbajset.

Hörs senare.

Puss&Kram  ♥


RSS 2.0