Jobb

Är på jobbet nu och ska strax ha lunch. Vi har båda ont i magen så vi ska skippa lunchen så vi kommer hem fort!

Ska lägga in mina förbannade bilder på klänningarna sen haha! Älskar min nyårsklänning!!

Puss

Ett av våra fina fikarum :)


Hockey

Jobb på hockeyn, älskar verkligen att jobba där :) här kommer lite fina bilder..

Vinst blev det iaf. Nu ska jag sova så mitt huvud blir bra och min mage.

Puss sov gott


Bajs

Ja så känner jag just nu... Ont i magen så jag dör. Och huvudet. Jag måste kolla upp det hos en doktor för åhör kan det inte vara mer :( ...

Nu ska jag ta en dusch. Hörs sen.

Puss


Favorit

Måste bara visa mina favorittrosor! Dom
Är från Gina och det är 3 för 149!

Det är världens skönaste och kommer i massa färger hela tiden. Tips till er som
Vill ha sköna snygga och otroligt sexiga trosor!

Jag har dom i alla färger och här är några av dom!


Söndags bilder

Inga speciella bilder. För klänningskorten har jag inte på mobilen!

Får bara upp en av bilderna. Mitt internet kaosar....


Måndag!

Hej!

Det gick verkligen inte att blogga igår, och jag har ingen aning om varför... Jag tänkte lägga upp bilder på mina klänningar och sen på vipers. Men ah det gick ju inte. Vipers vann i alla fall igår och sen var det storm ute så det blev en snabb visit på stan för lite karameller bara. Sen var det dags för breaking dawn part 1... JAG ÄLSKAR JACOB.... Var bara tvungen att skriva det. Den var helt underbar och jag vill aldrig att filmerna ska ta slut :( ... Var ledsen nu när Harry potters sista film kom upp och nu är detta slut också. Undra vad som blir nästa storfilm?

Nu sitter jag på jobbet och är inte alls speciellt pepp på att jobba idag för är så himla trött. Men efter jobbet ska jag mysa och ta er lugnt bara sen dra ett corepass för min skadade rygg...

För säkerhetsskull lägger jag bilderna i nästa inlägg så det kommer upp!

Puss&Kram


Söndag, första advent!

Hej

Har haft annat för mig i helgen så har inte hunnit skriva här. Eller som igår så var jag halvt magsjuk och låg på toan hela dagen och då hade jag bara inte ork till det.

Idag är det första advent, mysigt! Synd att det inte är en enda snöflinga synlig. Vi ska äta middag med mamma Paul Lina och mormor idag sen ska vi åka och kolla på Vipers. Blir nog dock lite senare för middagen tar nog lite tid. Sen ska vi på julskyltningen ikväll en stund om vi hinner det med. Så ska jag försöka köpa en vit skjorta som inte har blivit av än.

Nu ska vi äta frukost och sen ska jag duscha och börja göra mig fräsch inför dagen. Ha en mysig dag så hörs vi senare.

Pusspuss

Jag har världen snyggaste kille :)


FREDAG!

Åh som jag alltid längtar till fredagar! Nu är det äntligen helg och ikväll vankas det lite party. Jag har dock jätteont i huvudet idag med men det blir bra när festen kommer igång sen.

Nu ska jg jobba på så jag kan köpa kläder tills ikväll efter jobbet.

Puss

Måste dricka och tugga annat när ciggen inte är tillåtna!


Torsdag kväll

Hej!

Idag har jag varit jättetrött och mått dåligt IGEN.. Så jag var hemma oxh beställde lite kläder.. Jobbade någon timme på eftermiddagen och sen solade jag med Olleboll..

Imorgon ska vi gå ut hela gänget. Killarna och jag och Olle... Kommer bli Askul och alla är supertaggade!!

Nu kollar vi hockey med pers familj och myser. Fick köra automatbil innan , wohu!

Hörs imorgon när jag är på jobbet osv...

Puss

Kul att det ser ut såhär utanför mitt fönster.. :(


Klänningar

Beställde precis hem två helt underbara klänningar. Hoppas inte båda passar för blir lite dyrt då. Men hoppas någon gör det i alla fall så jag har någon snygg nyårsklänning. Inte mycket mer man kan göra när man ligger hemma och dör av tråkighet... Huvudet vill inte ge sig även med massa tabletter i mig. Nu ska jag kolla på en film och vila.
Vi hörs lite senare, här kommer bilder på mina fina. (förhoppningsvis)

Onsdag den 23 November

Hejsan

Idag har min blogg varit väldigt tråkig. Jag har varit sjuk och mår fortfarande inte bra... Men det börjar bli bättre. Är hos min kärlek och kollar film och ätet pepparkakor. Helgen kommer bli kanon.

Vi hörs imorgon för bättre uppdatering. Puss


Sjuk&trött

Mår inte alls bra idag... Kör min sista städning nu sen drar jag hem och sover massor. Ska ära glass och kolla på massa program också. Jag älskar min säng!!

Bytte lakan igår i P säng. Finns det något mer underbart än att ligga i sängen med nya lakan och sin kärlek? Tror inte det. Har nog aldrig sovit så gott som jag gjorde inatt heller... Förutom att min pojkvän knäade mig i min mage när jag sov, mindre skönt.

En fin bild på mig hur pigg jag är på jobbet... Vi hörs sen.

Puss


Core

Har precis varit på Core! Har aldrig varit såhär trött i mina ben. Får bog vänta en eller två dagar innan jag tränar igen! Jag ska bli så nyttig och må bra. Då kommer livet vara på topp!

Nu blir det duschen!

Puss


Kär


Måndag 21 november

Hejsan! Är nu på jobbet och ska komma igång med vår vanliga vecka .. Igår kollade jag och P på kvarteret skatan och skrattade så vi grät, frågan är varför jag inte tittat på det mer innan? Men nu har jag en hel säsong nerladdad så nu ska det kollas :)

Håller på med en sjukt jobbig grej nu och kommet vara två grymt jobbiga veckor framför mig. Kan tyvärr inte säga vad det är. Men det kommer få mig att må så jäkla bra. Ni får veta efter sen.

Vi hörs senare för nu ska jag jobba!

Puss


Dagens

Dagens klädsel!

Ribbad stickad tröja: bikbok

Svart skjorta under: bikbok

Leggins: H&M
Skjortan och tröjan köpte jag igår! Riktigt nöjd med det faktiskt. Kollar på kvarteret skatan. Fyfan vad dom är roliga haha...

Snart somnar jag med. Hörs imorgon. Puss


Älskar

Du är min ängel, min luft, mitt hjärta, mitt liv.

Jag älskar dig

<3


Kläder

Igår kände jag mig väldigt fin. Hade militärgröna byxor och ett svart linne som jag knöt längst upp mot halsen. Hade inga smycken förutom mina Thomas sabo armband.

Lite snygga bilder på mig själv haha!

Puss


Dansa!

Hej allihopa! Igår var jag Louise och Olivia på grace och dansade lite. Från början visste vi inte om vi skulle gå ut eller inte men sen blev det så och vi fick även drinkbord. Det blev en sjukt kul kväll med massa nya ansikten och defenitivt roliga ansikten. Vi festade loss för Louise ska åka till Norge i veckan så hon kommer inte vara hemma speciellt mycket! Idag mår jag faktiskt inte alls bra, magen är konstig och huvudet är som en stor boll, men det är sånt man får tåla om man ska ha kul ute. Nu ska jag och min Babe snart äta sen mår jag väl lite sämre igen och sen blir det bra. Mår alltid sämre av någon anledning när jag ätit. Nu ska jag klä på mig lite kläder för har precis badat en lång stund med P . Vi hörs kanske senare. Nu får ni lite dåliga mobilbilder från igår.

Puss!

(avslutar med en sjukt snygg bild från grace in mot sentimmarna, kommer nog bättre bilder snart på växjöpuls!)


Speaker

Var speaker idag! Gick väl lite dåligt då och då, men nu blir det fix inför kvällen. Puss


Morgonmys

Morgonmyser med min lover! :)


Hockey och fil!

Har jobbat på lakers idag. Det var jobbigt för folk var Skitfulla.. Tyckte det var jobbigt och påfrestande .. Men jag jobbade på! Det var också väldigt kul för man lär sig att hanskas med fulla människor när man är helt nykter. När jag kom hem nu hade mamma köpt min favoritfil så då blev jag jätteglad. Nu ska jag sova och imorgon ska jag vara speaker på Olles match!

Sov gott ! Puss


Ont :(

Har nog aldrig i hela mitt liv haft denna mensverken.. Jag trodde jag skulle göra som hon på tv och spy rakt ut idag på jobbet.... Men nu är jag hemma och rehabar inför matchen ikväll så jag ska kunna prestera mitt bästa uppe i logerna :) ! Är alltid lika roligt när folk uppskattar det man gör. Men nu måste jag vila för annars orkar jag inte jobba sen.

Puss på er :)


Lunch!

Har ätit lunch. Blev fläsk med lite potatisplätt. Ska inte äta så mycket kolhydrater ny så jag har minskat riktigt mycket med det! Blev en liten choklad till lunchen med. Nu är det lite städning kvar sen ska jag mysa sen jobb ikväll igen!

Hörs senare ! Puss


Gåtor

Laddat ner den sämsta gåt-appen någonsin. Men fan vad jag skrattar haha!!


Halsband

Tänkte bara visa mina nya små godingar jag införskaffade mig nyligen! Är förälskad i dom!


Puss


Älsklingen är tillbaka!!

Min älskling är tillbaka och har aldrig varit gladare! Ligger i badet och myser nu innan jag ska pysa iväg till Ida en sväng!

Hörs sen! Puss


Hej

Förlåt för jag inte bloggat nu men jag saknar min iphone och när den kommer tillbaka kommer jag att uppdatera igen! Hoppas ingen lider, puss

RSS 2.0