Hej-nu-är-jag-hos-Olivia

Hej,

Har köpt en kamera och tänker därför börja blogga igen.

Det enda jag tänker skriva idag är att jag HATAR fan en jävla personfan. STÖÖÖÖÖRD

Nu skajag bajsa. Ha en fin kväll

PUSS

Jobbellijobb

Jobbat, Trött, Förvirrad, Längtar!

Ni får inga bilder förräns jag köper en kamera om en vecka.. EXAKT! Det längatr jag till om NÅGOT.. Då är det bara 2 dagar kvar av mitt jobb. Kommer faktiskt sakna det, men ska bli skönt att bara få sova UT när mamma och Paul går upp på morgonen. Nu ska jag ringa några vänner för jag har svintråkigt!

Puss&Kramis

(ni får gamla bilder istället)



FAN VAD SNYGGA VI VAR! Eller vi tyckte det iaf hahaha ;)

Duktig!

Klippte nu gräset för första gången i mitt liv!

NÖJD ;)



Bild från Loft i Lördags på Karl Oskar

Hej hallå!

Hej mina fina vänner!

Under hela denna sommaren har jag jobbat och inte gjort så mycket mera faktiskt. Jag har haft en rejäl bloggpaus men har faktiskt saknat att skriva då&då.. Så nu tänkte jag ta upp det igen. Inte så pass mycket att jag blir beroende av dig och måste skriva hela tiden utan så mycket att jag berättar vad jag gör!

Jag och Oskar hade två år i fredags så vi var ute och åt och sen var vi på bio. Dock så var bion skitdålig och vi blev båda ganska så besvikna. Vi såg Predators... Eftersom första filmen var ganska så bra så tänkte man att dem hade gjort en bra andrafilm!

I lördags festade vi till det jag Olivia och Emma, vilket var en ganska bra ide. Sen kom även Ellinor och vi hade en kanonkväll! Och igår (Söndag) så kollade vi på Emmas killes match i Ingelstad och sen åt Olivia och jag pizza på hennes mybalkong och skrattade hela kvällen.

Idag är jag hemma från jobbet för min mage pallade nog inte pizzan eftersom jag har magsår & magkatarr ... Så nu ska jag ta en dusch och sen kolla på en fin kamera.. FÖR NÄSTA VECKA SKA JAG KÖPA EN! :)

Hörs sen ! Puss



På midsommar (:

RSS 2.0