Jobb jobb jobb! Men sen är det spanien en ...

dsc00020 (MMS)

Jobb jobb jobb! Men sen är det spanien en vecka och efter det är det jobb i 7 veckor till. Just nu känns det inte okej. Men det blir väl bättre. Puss och kram


Ännu en vecka

Ännu en vecka framför mig UTAN jobb... Jag börjar få panik för jag tycker det är så tråkigt att sitta hemma. Men nästa vecka jobbar jag sen Spanien och sen är det jobb i 7 veckor till. Det kommer bli hårt men de här pengarna kommer sitta fin fint sen i slutet då det blir en resa med ett fint gäng.

Idag börjar jag dagen med frukost med "Systrar i jeans" filmen och sen blir det träning. Om jag mår bättre imorgon åker jag till Ullared med Victor och hans mamma och hennes svärmor haha! Det kommer bli askul :D

Igår shoppade jag. En asfin tröja som jag velat ha aslänge (bilden), en väst fast kavaj på H&M, en blus på Bikbok, och en hjärtanväska på Gina. Imorgon blir det nog trosor och strumpor som får följa med mig hem för det köper jag alltid på Ullared hehe. Men nu ska jag kolla film och spela Plants.

Hoppas min hosta försvinner för den gör mig gaaaaalen.

Aja, puss & kram


I Love ♥

natti

Ett kvällsinlägg nu, jag blir så irriterad. Men nu ska jag och älskling sova! Jag älskar dig Oskar

God morgon

Ska ner på stan emd Ida och byta ringen jag fick, så jag äntligen kan använda den. Sen ska vi sola om det kommer sol?! Men det hoppas vi på. I alla fall ska jag vara ute så jag får sol.

Vi hörs senare, kan skicka en mobilblogg!

puss & kram ♥


Ida och jag när det pissregnade för något år sen :o

Funderar

Funderar på hur det kommer vara i mitt liv. Jag är nu vuxen och måste skaffa ett jobb. Jag har gått ur skolan och kommer aldrig mera komma tillbaka in i den världen som jag levt i hela mitt liv. Jag kommer aldrig att bli "påtvingad" att gå i skolan igen, och man ångrar ju nästan sig att man inte kämpade lite lite lite till när man mådde som sämst. Fast just nu måste jag erkänna att det känns så sjukt skönt att ha en hel sommar framför sig med en Spanien resa och en resa i slutet av sommaren med. Jag har jobb i sommar och kommer kunna leva fint med det.

Men sen kommer den mörka vintern och man vet inte hur man gör för att ölverleva. Får jag inget jobb kommer jag sitta hemma och glo in i en vägg vilket jag inte klarar av. Jag vill flytta ihop med min kärlek, jag vill skaffa ett liv och ha framtidsplaner med resor, familj, och ett bra liv. Jag hoppas bara att mitt liv kommer bli som jag vill. Jag hoppas att jag kommer nå upp till mina mål coh få ett bra liv. Jag kommer säkert sitta i skolbänken någon mera gång men då ska jag vara så GRYMT säker på vad jag vill göra. Jag vill först och främst skaffa ett jobb..

Men måste säga att det skönaste med studenten är att JAG SLIPPER ALLA MÄNNISKOR JAG HATAR!!!! FYFAN VAD SKÖNT att slippa brunmuttorna och alla andra falska människor :D!!!!

Där är lite av mina  funderingar och tankar. tack & hej ♥


Måndag, första dagen som arbetslös

Hej på er!
Idag är min första dag som arbetslös och det känns förjävligt! Jag kanske ska jobba nästa vecka en stund vilket hade varit grymt skönt, men man vet aldrig. Ja har iaf jobb i 7 veckor sen efter Spanien och det kommer vara underbart att få lite pengar. Jag åker för övrigt till Alicante om typ ... 21 dagar!!! (:

Nu ska jag lägga upp bild på mina smycken som jag fick och sen vad jag gjorde för utsökt mat igår ;)





Lördagens kläder när vi åt hos pappa med farmor och farfar!



Det saknas dock en berlock som ska vara till mitt Tomas Sabo armband. Men jag är supernöjd över mina fina smycken!



Sen detta underbara fat jag fick som jag ska ha när jag flyttar hemifrån ♥



Sen åt jag på tacobar, eller oj jag gjorde tacos hemma haha! Supergotttttt


Nu ska jag skriva in mig på arbetsförmedlingen och sen ska jag hitta på ngt skoj!

Puss&Kram

Massa tid

Nu har jag så grymt mycket tid. Så nu kommer bloggen att uppdateras ganska flitigt faktiskt (: hehe !! Ska ta kort på mina fina presenter sen med. Nu ska jag Faktiskt träna alla dagar i 20 dagar för sen åker jag till Spanien ;o !!!!!!!!

Nu ska jag vara lycklig. Pusss


Nu är det över!

Nu är allt över.... Det känns tomt samtidigt som det känns lite skönt faktiskt. Dagen började med klassen hos Ola, sen fick vi present av Toys, och sen sprang vi ut och åkte flak i pissregn!

Jag hade en underbar dag och det bästa jag varit med om var nog när jag sprang ut från Katedral, ut till friheten och framtiden. Det var en känsla som inte går att bveskriva. På kvällen hade jag underbara människor hos mg som firade mig hela natten och avsutade på Grace.

Tack för en fin vecka och en fin Student. TACK SP07D för att ni har fått mig att orka skolan de sista året.

Här kommer lite bilder (:


STUUDENNTT

Förlåt för sämst uppdatering. Men det är pubrunda, bal, och nu är det studentvecka. Min pojkvän tar student idag, imorgon Emma och Olivia, Onsdag Lottie, Torsdag JAAAAAAAAAAG!!!!!

Det kommer bli en sjuk vecka och vi hörs efter den om jag lever. Jag älskar Sista veckorna i skolan! Minnen för livet.

Pussss



Jag och kärlek på balen!!

RSS 2.0