Söndag...

Hejsan bloggen

Idag kom jag hem från Ida väldigt tidigt för att studera. Men eftersom att Oskar kom hem väldigt mycket tidigare än väntat blev det bara 4 sidor skrivna vilket inte var det bästa.... Iaf så åkte vi till mormor igen och myste med Cissi, eller tittade kanske jag ska säga eftersom hon är väldigft "blyg" haha. Sen åkte vi hem och gjorde inte mycket och nu sitter jag här!

Igårkväll plankade vi in på Rock The Lake och såg Alphaville. Dom som sjunger "Forever Young & Big In Japan" ? Det var iaf superbra och kan lägga in Forever Young här senare då min sladd hittat hem igen. Nu måste jag skriva ännu lite sen sova för en ganska kort dag imorgon! Hoppas er helg varit bra ? För min har varit mys. Men på Torsdag så ska det jävla drickas då det är pubrunda!!!

Ha det super så hörs vi imorgon. Jag är i alla fall väldigt glad att älskling är hemma igen!!

Puss&Kram ♥



Natt

Hej, jag kan inte sova så jag skriver lite här. Var tvungen att träffa Oskar innan så då körde jag till honom. Men bommarna hade fått en blixt i sig av det äckliga åskovädret så dom stod stilla ;o Så fick köra runt allt. Men sen myste vi och jag åkte hem och ska nu sova. Lab vid 8 imorgon bitti... INTE alls jättekul.

Nu ska jag sova iaf efter en omgång bubbleshooter. Kom ihåg att jag och Linnea Falk spelade det asmycket när vi umgicks haha :) Men sov gott för det ska jag försöka göra. Dagens bilder kommer imorgon eftersom jag tappade mobilen i vattnet och den blev blöt och torkar nu haha.

Bye bye ♥



En sommarbild fick ni! Olle och jag ♥

Torsdag & Regn

Grymt seg, skriver soms, kollar tv, spelar spel, saknar älskling.

Inget går bra och utanför åskar det massor . Nu ska jag skriva och sedan sova för en pluggande helg och kanske öland om det funkar men det märker vi!

Tack för mig .. Jag hatar REGN



HAHAHAHA

1:22 Ser man en glad Sofie som är störd :) hahaha




Godnatt och Sovgott!

Grilll

Hahahahahah Nu exploderade grillen :( Men det var ganska kul faktiskt! Nu ska vi äta grillade hamburgare och mysa. Vi är väldigt förtjänta av det faktiskt!!

Vi grillar förövrigt hamburgare (cheesburger!!) Mums


Sol -> Regn...

Idag hade jag svinont i skallen när jag vaknade så jag var hemma och tog det lugnt och fick ytterst lite färg av solen. Sen skulle jag träffa Elli och Xandra och mysa och gå ut med hundarna. Vi släppte Elli vid frissan och sen gick vi ut med hundarna ... Det började pissregna och sen åkte jag till Xandra sen hem.

Nu åt jag precis jordgubbar som var asgott och nu ska jag kolla på Edge of darkness.. Jag mår skitdåligt psykiskt så ska försöka updatera så bra jag kan.. Men försöker göra saker som gör mig glad. Men finns inte mycket just nu...

Här kommer lite bilder, så hörs vi nog imorgon!






jag ville ju sola.. aja ... Gonatt!

Tisdag 18 Maj

Heeeej

Idag har jag grym huvudvärk så ska sätta mig i solen HELA dagen och ha det mysigt med Elli som kanske kommer senare och gör mig sällskap. Jag ska slänga ihop lite frukost nu med som jag tänkte äta i solen.

Hörs ikväll :)





Vill ha sommar!!

Ahappp...

Då blev min duschvideo förstörd av mami, så därför kommer den en annan gång :) Ska iaf sjuka ner mig och tycka synd om mig själv nu för jag inte mår bra. Så därför ska jag dricka julmust och mysa med Jurassic Park och ngn skräckfilm som hette Blair ngt Project :)

Sen imorgon är jag nog hemma för sjukt barn, att jag är det sjuka barnet då. Jag har ont i magen konstant för det äckliga talet och jag avskyr skolan så måste få vila lite.

Men nu till något fint! Jag fick välja en ring av pappa i studentpresent förra veckan. Och jag hittade en super fin DKNY ring som jag bara var tvungen att ha! Så den får bli min på studenten om 3 veckor :D Men nu orkar jag ej skriva mer för vill ha en skön kväll med mig själv.

Ha det fint ♥



Där är min älskling!

Måndag 17 Maj

Hejsan!

Idag har det inte hänt mycket alls faktiskt. Jag var i skolan, jag åkte hem gjorde tacos, åkte inlines och har nu precis städat mitt älskade rum! Nu ska jag nog plugga lite sen sova tidigt.. Sovit väldigt lite i helgen. Jag har bestämt hund jag ska köpa och dessutom namnet :D ! Den ska heta Bulle och ska vara vit och gosig haha, mer får ni inte veta. Nu ska jag duscha också, sen kanske göra ngt skojs!

Tack och hej för mig. Hörs sen för ska lägga in en videoblogg när jag tvättar håret och använder balsam.... Många som frågat hur jag gör :)





Det var jag innan när jag städade.


Funderar..

Varför jag alltid tar mest av den såsen som smakar skit i skolan? Dagens problem. Måste nog be att få smaka på dem innna jag tar. Nu vet ni! Jag gillar i vanliga fall sötsur. Men just denna dagen var curryn mycket godare!!!


MASKINEN i fredags höhöh



Hahaha världens sämsta inspelning tror mitt ljud är paj haha .... :)

Hiss&Diss





Nytt fräscht kylskååp så maten är kall och good hehehe





Städa bilen när man är sjukt trött och mår dååligt!!


hehehe as tråkigt men så äreee

Söndag 16 Maj

Hejsan!

Igår var jag med Olivia&Bella och var först och hos Bella och kollade film, sen åkte vi på Sebbes (Bellas kille) brors fest! Vi hade inga blommor men det fixade vi på vägen haha! Efter det åkte vi till Mc Donalds i stan och gjorde massor med skoj. Efter allt sov jag hos min pojkvän och vaknade vid 12 idag och är svintrött. Tur skolan inteär jätehård nu (HEHEHE skämt) så jag kan få vila mig liite. Nu ska jag iaf göra massa tråkigt såsom städa, tvätta och städa vår repiga bil, och sen äta lite mat ur vårt nya kylskåp. I eftermiddag om jag har tur ska Sebbe laga jättegod mat till mig Olle och Bella ... Men det är väl om jag har tur hehe. Ska nog köpa biljetter till Lady Gaga igen, för hon var så jävla grym verkligen.

Nu märkte jag att jag haqde en finne i näsan som jag ska fixa till. Jag ska också fixa ett youtube konto så jag kan lägga in filmer här sen..

Jag fryser massor och är skittrött... Hoppas jag inte blir sjuk igen för jag orkar verkligen inte det just nu och jag behöver vara frisk...

Nu ska jag äta lövfbiffsgryta MUMS och vila ... Ha det fint hööörs sen.




Jag&Afasi

Blommor haha

Afasi och Frej i Maskinen hehe

Söt

Innan vi drog till Bella igår

Hörs senare som sagt

Måndag ...

Skrivit klart mitt försvarstal om att jag har dödat Englas mördare... Lite svårt att försvara sig men jag tror det gick hyfsat bra faktiskt. Och jag ska prata som en riktig talare, så går det ännu bättre.. Undra om dom tcker det är snällt att skära av snoppen på någon som har våldtagit? Men det tycker faktiskt jag sådetså! Och jag är en dåre så detta talet passar mig perfekt!


jag tog några bilder med min systers kompis Sofia för några dagar sen med Lina till pappas födelsedag på fredag. Jag tyckte två var superfina på mig så dom ska jag lägga upp här. Jag ska faktiskt bada nu för det behöver jag. I morgon ska jag nog träna fast mina benhinnor värker.. ska även lägga in bild på mina balskor tänkte jag :)

Gonatt sötisar och jag ska börja engagera mig i min blogg nu och fixa lite annan bakgrund osv..

jajaj hejdå :)




hej och hå jag vill ha sommar NUNUNUNU  ♥

LADY GAGA

Bilder från helgen





studenten

Vi hade semeeester och därmed så blev det lite cigg och bacardiiii

dricka innan gaga

glooben


hjärtan

<3


Trötta och nöjda satte vi oss på tåget hem ... TACK SYSTER

UNDERBARA LADY GAGA!!!!!!!!!

Haft en underbar helg och är helt slut och ska gråta lite för min favorit lämnar nog Lakers så jag blev nu helt förkrossad....  Sen ska jag flytta till Stockhol. Jag var lycklig hela resan så ah det säger ju allt. Ni får bilder i morgon för nu måste jag lägga mig ner. Ni ska få se min studentklänning och skor!


Puss mina babes

Träffade min gamla kille igår. Mysigt var ...

dsc00489 (MMS)

Träffade min gamla kille igår. Mysigt var det!


Nu blir det lady gaga!! Ha det super ikväl...

dsc00496 (MMS)

Nu blir det lady gaga!! Ha det super ikväll alla andra!


Klagande

Nu ska jag skriva ett inlägg där jag klagar så ni behöver inte läsa om ni inte vill!!

Det ska bli så JÄVLA skönt att ta studenten just nu. Skiter i min framtid men så lnge jag slipper ta tag i skolan . Jag orkar inte ens komma tillbaka till den just nu för jag mår bara skit. USCH!!

Sen hatar jag nog en person där mest i hela världen och jag vill aldrig mera se henne eller bnågot av hennes saker. Vi har skola hela tiden. Man kan inte ta det lugnt en sekund. Man ska plugga hela helgerna och hela veckorna. Aha när ska man  ha tid att ha kul? På natten eller ? nej men jag orkar inte mera nu och vill bara att det ska bli sommar så jag kan jobba och slippa fundera på något annat än min framtid och vad jag vill göra i mitt liv.

Jag älskar mina vänner och utan dem hade jag inte överlvet allt detta så nu ska jag skriva lite hur mycket jag tycker om dom.

Utan er hade jag aldrig orkat vara kvar i skolan. Ni gör så jag orkar finnas och ni gör mitt liv värt att leva och ni är dem bästa jag har. Kommer aldrig någonsin lämna er för niu är bäst!

Nu har jag skrivit lite, men jobbigt att skriva med mina naglar! Nu ska jag kila.

Puss&Kram





mina fina naglar hehehe

hejdå

RSS 2.0