Studentfest

För exakt ett år sedan så skulle jag typ idag på min första studentfest! Det var en av de bästa tiderna i mitt liv. USCH vad jag saknar de :(

Idag får man läsa om alla andra 92:or som ska på fest och själv får man stanna hemma och kolla Idol som vilken vanlig människa som helst. Men jag får väl försöka trycka mig in på någon fest ;)

Ska nu kolla på Idol och måste plocka i ordning maten som jag lagat.




Shopping GBG!

Hej!

Haft en supermysig dag i GBG! Lägger upp lite bilder på det jag köpte nu. Åt för övrigt den godatse tacobuffen NÅGONSIN idag :D !

Här är dagens inköp:





Mums!



En "sladdrig kavaj" :)



!!

Trötter

Varför försvinner aldrig en sjukdom? Har nästan feber nu igen och det känns som jordens bakfylla fast jag inte druckit en droppe! Men det är väl så det ääär att vara sjuk. Så nu ska jag lägga mig och vila lite så jag kan bli frisk så jag kan komma tillbaka till jobbet någon gång!

Sov gött sötnosar så hörs vi!



JAG SAKNAR PUBRUNDAN!

Favorit


Svåra val?

Hejhejhejhej!

Det finns ganska så många svåra val här i livet. Jag sitter just nu och funderar på ett av dom.... Flytta hemifrån. Jag vill verkligen göra det nu även om det är så smidigt att bo som jag gör nära stan osv.. Men jag tror faktiskt att jag vill bo ihop med den människan jag älskar mest. Så vi får väl se hur det går med jobb framöver för mig så ska jag försöka ta tag i allt och fixa!

Just nu har jag ju jobb då&då så det känns som ett deltidsjobb, men sen vill man gärna var afast anställd så man har en garanti.. Men men det löser sig säkert :) Jag är iaf väldigt glad idag och har haft en mysig morgon. Frågan är bara hur alla andra runt omkring en orkar bry sig så jävla mycket om ens liv?! Har dom inte ett eget att bry sig om så dom måste sitta och klaga och snacka om andras ?! Jag tycker iaf att folk i den här hålan Växjö ska ta och stänga sina feta trutar och ta hand om sig själva...

Nog om allt seriösttt... Onsdag blir de nog troligtvis Ullared igen med Olivia eftersom hon inte följde med sist då jag tvingade med mig min sötnos haha!

JAG MÅSTE BYTA MIN HEADER MED!??! Men jag orkar bara inte ta tag i det haha :( Men det får jag fixa snart för är något sjukt trött på min. Men nu ska jag ta en dusch sen åka till Olivias salong och fixa lite med hår på Elli och sen ska jag göra något kul ikväll!

Ha det fint så hörs vi sen!!




Sjukt billiga byxor fanns det iaf på ullared haha!

Hittade bästa plånboken med!!

En söt partyväska!

Känner mig INTE pigg alls idag!

RSS 2.0